Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λεμπρόν από άλλο πλανήτη διέλυσε τους Μπλέιζερς (VIDEOS)

Ο «Βασιλιάς» έβαλε 43 πόντους σε 29 λεπτά και οι Λέικερς επιβλήθηκαν της ομάδας του Πόρτλαντ- Όλα τα αποτελέσματα στο NBA


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Απολαυστικός ο Λεμπρόν Τζέιμς, στο τελευταίο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς, για το 2021, με τον "Βασιλιά" να βάζει 43 πόντους, στη νίκη 139-106 επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ήταν το έβδομο σερί παιχνίδι, όπου ο Λεμπρόν τελειώνει με 30+ πόντους. Οι Λέικερς προηγήθηκαν 19-6, πήγαν τη διαφορά στο +15, 43-28, στο τέλος της πρώτης περιόδου, με τον Τζέιμς να έχει, ήδη, νταμπλ-νταμπλ, από τα μισά της δεύτερης περιόδου, και την ομάδα του να έχει προβάδισμα 15 πόντων, 69-54, στο φινάλε του ημιχρόνου. Στις δυο πρώτες περιόδους, ο Τζέιμς έβαλε 27 πόντους, με τους Λέικερς να κυριαρχούν και στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας τη διαφορά έως και στο +35, δευτερόλεπτα πριν το τελικό 139-106. Ο Λεμπρόν έβαλε 43 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 16/26 σουτ, 5/10 τρίποντα, 6/9 βολές, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα. Ένατο, εφετινό, τριπλ-νταμπλ για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, με 15 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Τέταρτη σερί ήττα για τους Μπλέιζερς, που είχαν για πρώτο σκόρερ τον Μπεν ΜακΛέμορ, με τον 28χρονο γκαρντ να βγαίνει από το πρωτόκολλο κοροναϊού, να έρχεται από τον πάγκο και να βάζει 28 πόντους. Στους 18 πόντους έμεινε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ.

 

Με τρομερή εμφάνιση στη τέταρτη περίοδο, όπου έκαναν σερί 22-0, οι Γιούτα Τζαζ κατέβαλαν την αντίσταση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επικρατώντας με 120-108. Με συνεχόμενα τρίποντα και ευστοχία, από τη γραμμή των βολών, οι Τζαζ απέκτησαν προβάδισμα 13 πόντων, 63-50, στο ημίχρονο, με τους Τίμπεργουλβς να βγάζουν αντίδραση στο τρίτο 12λεπτο. Με επιμέρους 12-2, η ομάδα της Μινεσότα πέρασε μπροστά στο σκορ, 78-79, και μπήκε στη τέταρτη περίοδο, έχοντας προβάδισμα, 86-87. Ο Πάτρικ Μπέβερλι των Τίμπεργουλβς ευστόχησε σε τρίποντο, για το 91-92, στα 10:47 για το τέλος, για να ακολουθήσει το ξέσπασμα των Τζαζ, με τους 22 αναπάντητους πόντους, για το 113-92, με 5:51 να απομένουν για το φινάλε. Στην επιστροφή του, από τραυματισμό, ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν απολαυστικός και με 39 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδήγησε τους Τζαζ στη νίκη, με την ομάδα της Γιούτα να έχει 35/41 βολές. Για τους Τίμπεργουλβς, ο Άντονι Έντουαρντς επέστρεψε μετά από απουσία έξι παιχνιδιών, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, και έβαλε 26 πόντους.

 

Δύο μέρες μετά το buzzer beater του Μέτου, που χάρισε τη νίκη στους Κινγκς, η ομάδα του Σακραμέντο αντιμετώπισε, ξανά εντός έδρας, τους Μάβερικς, μόνο που, αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Με ηγέτη τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, η ομάδα του Ντάλας επικράτησε με 112-96. Μετά το 39-30 της πρώτης περιόδου, οι Μάβερικς βελτίωσαν την άμυνά τους, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πετύχουν παραπάνω από 17 πόντους, στο δεύτερο 12λεπτο, και έκλεισαν το ημίχρονο στο +6, 56-62, χάρη σε επιμέρους σερί 13-5 στα τελευταία λεπτά. Στη τρίτη περίοδο, με το σκορ στο 67-67, οι Μάβερικς έκαναν επιμέρους 24-2, για το 69-91, αφήνοντας τους Κινγκς χωρίς πόντο για 7.5 λεπτά, είχαν 0/12 σουτ. Στη τέταρτη περίοδο, η διαφορά έφτασε έως και τους 27 πόντους, με τους Μάβερικς να έχουν για κορυφαίο παίκτη τον Πορζίνγκις, που είχε 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Τζάλεν Μπράουν πρόσθεσε 23 πόντους για τους Μάβερικς, που προέρχονταν από πέντε ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια. Για τους Κινγκς, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον είχε 17 πόντους και 10 ασίστ.

 

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να πραγματοποιεί την καλύτερη, εφετινή του, εμφάνιση, οι Μαϊάμι Χιτ έφτασαν τις πέντε σερί νίκες, επικρατώντας, μέσα στο Χιούστον, των Ρόκετς με 120-110. Από τα πρώτα λεπτά, οι Χιτ μπήκαν δυνατά, έβαλαν 41 πόντους στη πρώτη περίοδο, 30-41, και έφτασαν τη διαφορά έως και τους 25 πόντους, 40-65, πριν από το 60-74 του ημιχρόνου. Με έξι αναπάντητους πόντους, η ομάδα του Μαϊάμι προηγήθηκαν 72-90, περίπου πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του τρίτου 12λεπτου, με τους Ρόκετς να μειώνουν σε 79-90, πριν από το 87-100 του 36ου λεπτού. Στη τελευταία περίοδο, οι Ρόκετς προσπάθησαν να αντεπιτεθούν και, ενώ απέμεναν λιγότερο από πέντε λεπτά για το φινάλε, μείωσαν σε 102-107. Όμως, οι Χιτ έκαναν σερί 7-0, πήγαν τη διαφορά, ξανά, σε διψήφιο νούμερο, 102-114, και καθάρισαν το παιχνίδι. Ο Τζίμι Μπάτλερ έβαλε 37 πόντους και ήταν ο κορυφαίος των Χιτ, με τον Κάιλ Λάουρι να επιστρέφει, από το πρωτόκολλο κοροναϊού, και να έχει 12 πόντους. Ο Κάιλ Γκάι υπέγραψε 10ημερο συμβόλαιο, ήρθε από τον πάγκο και έβαλε 17 πόντους. Έκτη σερί ήττα για τους Ρόκετς, που είχαν για πρώτο σκόρερ τον Τέιτ με 22 πόντους.

 

Στο Κλίβελαντ, οι Ατλάντα Χοκς ανέτρεψαν διαφορά 16 πόντων και νίκησαν 121-118 τους Καβαλίερς. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν 60-44 στη δεύτερη περίοδο και στη λήξη του ημιχρόνου είχαν αποκτήσει προβάδισμα 15 πόντων, 66-51. Η τρίτη περίοδος αποδείχτηκε καθοριστική, στην εξέλιξη του παιχνιδιού, με τους Χοκς να είναι εξαιρετική, σε άμυνα και επίθεση, να περνάνε μπροστά, 84-85, και να πηγαίνουν με +3, 88-91 στο τελευταίο 12λεπτο. Με 1:53 για το τέλος, οι Χοκς πήραν το μεγαλύτερο προβάδισμά τους στο παιχνίδι, 111-119, οι Καβαλίερς έφτασαν σε απόσταση αναπνοής, 118-119, με λέι απ του Γκούντγουϊν, στα 10.4 δευτερόλεπτα, ο Τράε Γιανγκ έβαλε τις βολές, για το 118-121, και ο Κέβιν Πάνγκος αστόχησε στο σουτ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Οι Χοκς έχουν 12 παίκτες στο υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά ο Τράε Γιανγκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με 35 πόντους+11 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, που σταμάτησαν ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών. Για τους Καβαλίερς, ο Κέβιν Λοβ είχε 35 πόντους και 11 ριμπάουντ.

 

Κόντρα στους Κλίπερς, οι Τορόντο Ράπτορς έβαλαν τέλος σε δυο αρνητικά σερί. Νίκησαν για πρώτη φορά μετά από τρία παιχνίδια και επικράτησαν της ομάδας του Λος Άντζελες, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, στα προηγούμενα ραντεβού των δυο ομάδων. Οι Ράπτορς ξεκίνησαν καλύτερα, προηγήθηκαν 21-6, με τους Κλίπερς να ισορροπούν, να περνάνε μπροστά, 32-33, και να προηγούνται με +6, 56-62, στο φινάλε του ημιχρόνου. Προς το τέλος της τρίτης περιόδου, οι Κλίπερς πήραν τη μεγαλύτερή τους διαφορά, 78-85, προηγήθηκαν 82-87, ενόψει τέταρτης περιόδου, αλλά, στο τέλος, ηττήθηκαν για δεύτερη φορα στα 14 παιχνίδια, όπου είχαν το προβάδισμα μετά από τρεις περιόδους. Με το σκορ στο 105-105, 1:49 πριν το τέλος, οι Ράπτορς πέτυχαν τέσσερις αναπάντητους πόντους, για το 109-105, αλλά οι Κλίπερς έφτασαν σε απόσταση αναπνοής, 109-108, με τρίποντο του Μαν στο 1:22 για το τέλος. Όμως, ήταν και το τελευταίο καλάθι που πέτυχε η ομάδα του Λος Άντζελες, με τους Ράπτορς να κλείνουν το παιχνίδι με σερί 7-0 και να παίρνουν τη νίκη. Ο Φρεντ ΦανΒλιτ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, πετυχαίνοντας 31 πόντους, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να ισοφαρίζει το ρεκόρ του σε ριμπάουντ, μάζεψε 19, και να πετυχαίνει 25 πόντους. Ο Μάρκους Μόρις με 20 πόντους ξεχώρισε από τους Κλίπερς.

 

Ο Ζα Μοράντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οδηγώντας τους Γκρίζλις από νίκη σε νίκη. Τα ξημερώματα, ο 22χρονος γκαρντ έβαλε 30 πόντους και η ομάδα του Μέμφις έφτασε σε τέταρτη σερί επιτυχία, 118-105 τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες είχαν, κάτω από 50% στα σουτ, με τους Σπερς να μένουν κοντά στο σκορ, 63-61. Στη τρίτη περίοδο, οι Γκρίζλις έπαιξαν καλύτερη άμυνα, περιόρισαν τους αντιπάλους τους στους 18 πόντους, με 1/10 τρίποντα, και προηγήθηκαν 90-79, ενόψει τέταρτης περιόδου. Στο τελευταίο 12λεπτο, η διαφορά έφτασε και τους 19 πόντους, με τους Γκρίζλις να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, βελτιώνοντας σε 23-14 το ρεκόρ τους. Πλην του Μοράντ, στη νίκη των Μέμφις Γκρίζλις προσέφεραν ο Τάιους Τζόουνς με 18 πόντους και οι Ντέσμοντ Μπέιν, Μπράντον Κλαρκ, με 17 πόντους ο καθένας. Τρεις παίκτες των Σπερς, οι Πελτλ, Γουάιτ και Φορμπς πέτυχαν από 15 πόντους.

 

Μετά από απουσία ενός αγώνα, λόγω τραυματισμού, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ επέστρεψε στη δράση και ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη, 95-80, της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επί των Νιου Γιορκ Νικς. Με Ρόμπινσον και Φουρνιέ να ξεκινάνε "ζεστά", οι Νικς πήραν προβάδισμα εννέα πόντων, 3-12, με τη Θάντερ να περνάει μπροστά, 23-20, και να μην χάνει, από τότε, το προβάδισμα. Η ομάδα της Οκλαχόμα προηγήθηκε και με +10, 32-22, στο δεύτερο 12λεπτο, αλλά οι Νικς μάζεψαν τη διαφορά, για το 51-49 του ημιχρόνου. Στο τρίτο 12λεπτο, δυο φορές, η Θάντερ πήρε προβάδισμα 14 πόντων και μπήκε στη τέταρτη περίοδο στο +9, 74-65. Οι Νικς ξεκίνησαν το τελευταίο 12λεπτο με σερί 6-0, 74-71, για να ακολουθήσει η απάντηση των γηπεδούχων, με επτά αναπάντητους πόντους, και τη διαφορά να επανέρχεται σε διψήφια νούμερα. Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έπαιξε 34 λεπτά και έβαλε 23 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ των νικητών. Οι Νικς παρατάχθηκαν χωρίς Τζούλιους Ραντλ και Κέμπα Γουόκερ, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Αρ Τζέι Μπάρετ με 26 πόντους.

Διαβάστε εδώ για τη νίκη των Σέλτικς επί των Σανς

Διαβάστε εδώ για τη νίκη των Μπουλς επί των Πέισερς

Τα αποτελέσματα των αγώνων, που έγιναν τα ξημερώματα, στο NBA (πατήστε επάνω στα ματς για στατιστικά):

Γιούτα Τζαζ-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 120-108

Σακραμέντο Κινγκς-Ντάλας Μάβερικς 96-112

Χιούστον Ρόκετς-Μαϊάμι Χιτ 110-120

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ατλάντα Χοκς 118-121

Τορόντο Ράπτορς-Λος Άντζελες Κλίπερς 116-108

Μέμφις Γκρίζλις-Σαν Αντόνιο Σπερς 118-105

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Νιου Γιορκ Νικς 95-80

Λος Άντζελες Λέικερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 139-106




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ