Μπορεί αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ να μην υπάρχουν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, ωστόσο οι προπονήσεις συνεχίζονται, αναμένοντας τον Μανόλο Χιμένεθ, που θα παραλάβει τη... σκυτάλη από τον υπηρεσιακό Χριστόφορο Κόλα. Η σημερινή πρωινή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών έφερε ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς ο Χρήστος Πατσατζόγλου προστέθηκε στη λίστα με τους υπάρχοντες τραυματίες. Πιο συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και παράμεινε στο γυμναστήριο κάνοντας εκεί ασκήσεις και εν συνεχεία θεραπεία.
Ανησυχία δεν υπάρχει για το ματς με τον Άρη, που αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Από κει και πέρα, ούτε σήμερα Σκόκο και Γεωργέας μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, με τον Αργεντινό να ακολουθεί θεραπεία, ενώ ο «Φούλης» έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Το αυριανό ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 10.00 και όλοι στην ομάδα αναμένουν το αν θα προλάβουν να γνωρίσουν τον νέο τους προπονητή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΑΤΣΑ ΓΑΜ*** την παρέα του Νέμεθ.....................όπως θα σε διδάξει ο δάσκαλος ΧΙΜΕΝΕΘ.........!!!!!! ΠΑΤΣΑ ΓΑΜ*** την παρέα του Νέμεθ.....................όπως θα σε διδάξει ο δάσκαλος ΧΙΜΕΝΕΘ.........!!!!!! ΠΑΤΣΑ ΓΑΜ*** την παρέα του Νέμεθ.....................όπως θα σε διδάξει ο δάσκαλος ΧΙΜΕΝΕΘ.........!!!!!!
file tin akouses ?