Ο Στέφανος Δέδας, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με το Περιστέρι, μίλησε για τη μεγαλύτερη νίκη από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στον Στέφαν Γέλοβατς και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι από τη στιγμή που έχω έρθει στην ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει. Βλέποντας την αντίδραση του κόσμου σήμερα, θα ήθελα να πω ότι με ενόχλησε πολύ που δεν τα καταφέραμε να προχωρήσουμε στο θεσμό. Όταν ανέλαβα ήταν ένας πολύ βασικός στόχος, ωστόσο, αυτός ο κόσμος πιστεύω ότι βλέπει την μεγάλη εικόνα. Εννοώ την κατάθεση ψυχής των παικτών.
Αγωνιστικά είχαμε πολύ καλή στρατηγική σε άμυνα και επίθεση. Οι συνεργάτες μου για ακόμα ένα ματς έκαναν τρομερή δουλειά. Είναι μεγάλο αβαντάζ ότι ομάδες όπως το Περιστέρι και ο Προμηθέας έχουν ένα μεγάλο κομμάτι της περσινής ομάδας, οπότε γνωρίζουμε πολύ καλά τις αδυναμίες και τις δυνατότητες κάποιων παικτών.
Αυτό ήταν το πρώτο ματς που παίξαμε με τον τρόπο που θέλω, από τότε που έφυγε ο Στέφαν, με τους πέντε παίκτες ανοιχτά. Τεχνικά είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα τα παιδιά εκτέλεσαν ακριβώς τις οδηγίες που τους δώσαμε.
Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το χειροκρότημα του. Όχι μετά τη νίκη, αυτό είναι λογικό, αλλά για την υποδοχή που είχαν προς το πρόσωπο μου. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Δεν έχω πει ούτε μια φορά για τα
προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τα παρατάω, έχω χαρακτήρα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μπράβο ρε μάγκα...Δεν ξέρω αν είσαι ο χειρότερος ή ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αλλά σίγουρα είσαι μεγάλος μάγκας..Αλλοι στην θέση σου θα τα είχαν παρατήσει..
Συγχαρητήρια κόουτς!