Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο λόγω των γονιών του (VIDEO)

Η σπάνια εξομολόγηση του τραγουδιστή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε μια από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ2 για τον αποχωρισμό από τους γονείς του, όταν έφυγε από την Αφρική καθώς και το bullying που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Φραγκούλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή την ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορούσα. Ήμουν γεμάτος με ερωτηματικά».

«Στο σχολείο μου έκαναν bulling γιατί έλεγα συνέχεια «θα έρθει η θεία μου να με πάρει» και έλεγαν ότι ο Μάριος έχει μόνο θεία, δεν έχει μητέρα. Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα και μου έλεγε όχι έχεις τη μητέρα σου στην Αφρική που σε αγαπάει πολύ».

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ