Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από το Λαύριο, ο Κώστας Μέξας μίλησε τόσο για την εμφάνιση του Ηρακλή, όσο και για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο τεχνικός του «Γηραιού»:
«Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Από την αρχή δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι για ένα εκτός έδρας ματς. Δώσαμε στο Λαύριο αρκετά καλάθια, με τα οποία παίρνουν ψυχολογία. Στη συνέχεια έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Εμείς δεν είχαμε τόσο καλή λειτουργία επιθετικά. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε γι’ αυτό και χάσαμε δίκαια. Ο Κάρτερ έκανε ένα παιχνίδι, για το επίπεδο που πάει να παίξει. Το Λαύριο ήλεγξε το παιχνίδι. Η συνέχεια ήταν δύσκολη και θα συνεχίσει να είναι. Να ηρεμήσουμε και δουλέψουμε όπως πρέπει. Ελπίζω με τη διακοπή να δουλέψουμε καλά και να έρθουν παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Η σεζόν είναι μεγάλη, δύσκολη και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

