Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Απεργεί η ΑΔΕΔΥ

Παραλύει αύριο το Δημόσιο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παραλύει αύριο, Πέμπτη, ο δημόσιος τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ με βασικό αίτημα «την ακύρωση των αντιλαϊκών πολιτικών του μνημονίου».

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 11:30 το πρωί σε Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος) και Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου).

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει επίσης συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια και στις 10:00 στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Στην απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι εργαζόμενοι σε δήμους και νομαρχίες και το προσωπικό των Ταμείων. Επίσης, απεργούν δάσκαλοι και καθηγητές, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της απεργίας των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτά.

Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν και στα αεροπορικά δρομολόγια, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάση από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Κανονικά θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος υπογράμμισε ότι οι συνδικαλιστές στον δημόσιο τομέα δεν θα μπουν σε διάλογο για το νέο μισθολόγιο, αν δεν υπάρξει αποκατάσταση των απωλειών που έφερε η κυβερνητική πολιτική κατά το 2010.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ