Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Με τη Βασίλισσα να ανακοινώνει κρούσμα κοροναϊού, αφού θετικός βρέθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Ακόμη ένα πλήγμα για την πολύπαθη «Βασίλισσα».
Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ενημερώνουμε, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, ο αθλητής της Ομάδας μας Δημήτρης Μαυροειδής διεγνώσθη θετικός.
Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από τους ειδικούς και το ιατρικό επιτελείο μας.
Ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο ΕΟΔΥ (ΓΓΑ/ΕΣΑΚΕ). Ακολουθούν επαναληπτικοί έλεγχοι.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στον ασθενούντα αρχηγό της Ομάδας μας ταχεία ανάρρωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Περαστικά στο Μητσάρα μας! Εντωμεταξύ, είναι η πρώτη περίπτωση μέλους της Βασίλισσας, που κολλάει κορωνοϊό και ανακοινώνεται το όνομά του.