Τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος πρόκειται να συμπληρώσει στον αγώνα κόντρα στην Λετονία ο Γιώργος Καραγκούνης.
Ήταν 20 Αυγούστου του 1999 όταν ο «Κάρα» έκανε το ντεμπούτο του με την «Γαλανόλευκη» στο ματς εναντίον του Ελ Σαλβαδόρ, με την ομάδα μας να κερδίζει με 3-0.
Το ίδιο... κατόρθωμα με τον «τυπάρα» έχουν πετύχει άλλοι δύο ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Εθνικής μας. Ο λόγος για τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Άγγελο Μπασινά.
Οι σκέψεις του Σάντος
Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Κώστας Μήτρογλου στην αρχική σύνθεση της Εθνικής.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα προσπαθήσει να μπει σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα κι αν τα καταφέρει, θα παίξει. Διαφορετικά, τη θέση του θα πάρει ο επιθετικός του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Σαμαρά, πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει ο Κονέ.
Μία θέση που παίζεται, είναι και αυτή του αριστερού μπακ (μεταξύ Τζαβέλλα, Σπυρόπουλου). Κατά τα άλλα, γκολκίπερ θα είναι ο Σηφάκης, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, στόπερ οι Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, στα χαφ οι Τζιόλης (έχει πυρετό, αλλά αναμένεται να προλάβει), Κατσουράνης, Καραγκούνης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Κονέ και στην επίθεση ο «Λύμπε» ή ο Μήτρογλου, ανάλογα με την κατάσταση του πρώτου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
