Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Fanatik αναφέρει πως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνση του Βίτορ Περέιρα, από τη τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, μετά και την ήττα 3-2 από την Γκαζιαντέπ.
Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Περέιρα φέρεται να είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς, που πάντως εργάζεται αυτήν την στιγμή την Κίνα και την Μπεϊζίνγκ Γκουοάν, από την οποία αναμένεται να φύγει αρχές Ιανουαρίου.
Συνεπώς, αν προχωρήσει η υπόθεση του Κροάτη τεχνικού, θα μπορέσει να ντεμπουτάρει στον πάγκο της Φενέρ το νωρίτερο στις 10 Ιανουαρίου και το ματς πρωταθλήματος με την Ντεμιρσπόρ.
Αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σε συνάντηση των διοικούντων μέσα στην εβδομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!