Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πασκουάλ: Να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες μας ενόψει Βιλερμπάν

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ρωσικής ομάδας πριν το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν για την 15η αγωνιστική της Euroleague


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν για την 15η αγωνιστική της Euroleague, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς την κατάσταση χωρίς τον Νέιπιερ. Επίσης, ο Κουλάγκιν έπαιξε μόνο 10 επίσημα παιχνίδια. Ο Ζακχάροφ είναι επίσης τραυματίας. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα. Προσπαθούμε να ανακτήσουμε παίκτες, θα δούμε σε τι κατάσταση  θα βρίσκονται όλοι.

Σίγουρα δεν θα είναι 100% έτοιμοι. Η Βιλερμπάν είναι πολύ καλή  ομάδα με εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος στη θέση «5», αλλά και σε «4» και «3». Μερικοί από τους παίκτες τους έχουν εμπειρία, δύο γκαρντ -ο Τζόουνς και ο Οκόμπο - έχουν εξαιρετικά μεγάλη ποιότητα. Η ομάδα παίζει καλά. Επίσης, δεν κέρδισαν τα τελευταία παιχνίδια, οπότε θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ