Δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Έβερτον ο Ράφα Μπενίτεθ όπως όλα δείχνουν, καθώς τα «ζαχαρωτά» δεν διανύουν και την καλύτερή τους σεζόν και βρίσκονται στην 14η θέση της Premier League. Έτσι, σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.
Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Νορβηγός βλέπει θετικά την προοπτική να αναλάβει την Έβερτον και αν γίνει αυτό θα είναι η δεύτερη ομάδα που αναλαμβάνει στο Νησί, μετά τους «κόκκινους διαβόλους», με τους οποίους μέτρησε 92 νίκες 168 αναμετρήσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

