Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Μις Υφήλιος 2021»: Από την Ινδία η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου

Τον τίτλο κατέκτησε η Χαρνάαζ Σάντου

Η Χαρνάαζ Σάντου από την Ινδία ανακηρύχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο τον 70ό διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021» που πραγματοποιήθηκε χθες στο Εϊλάτ του Ισραήλ. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Σοφία Αραπογιάννη, δεν κατάφερε να μπει στο top 16 του διαγωνισμού ομορφιάς.

Η 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Σουσμίτα Σεν είχε βγει νικήτρια το 1994 και έξι χρόνια αργότερα, η Λάρα Ντούτα.

 

Στις πρώτες της δηλώσεις η καλλονή από την Ινδία είπε πως ό,τι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και τις δικές της δυνάμεις. Μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μην ασχολείται με ασήμαντα πράγματα.

Τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό κατέκτησε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη και την τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική. Το top 5 έκλεισε με τις υποψήφιες από την Κολομβία (Βαλέρια Άγιος) και τις Φιλιππίνες (Μπεατρίς Γκόμεζ).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ