Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Παρί επέστρεψε στις νίκες και κλειδώνει τον τίτλο (VIDEO)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Μονακό με 2-0 και βρίσκεται 13 βαθμούς μπροστά από τη Μαρσέιγ (ένα ματς λιγότερο)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LIGUE 1’-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό: 2-0

(Εμπαπέ 12’ πεν., 45’)

Στις νίκες επέστρεψε η Παρί, που μετά από δύο σερί ισοπαλίες, επικράτησε της Μονακό με 2-0 και βρέθηκε στο +13 από τη Μαρσέιγ αλλά με ένα ματς περισσότερο.

Στο 2ο μόλις λεπτό η Μονακό άγγιξε το γκολ καθώς ο Ντιόπ από δεξιά έστρωσε στον Μπεν Γεντέρ, που σούταρε από το πέναλτι κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ντοναρούμα. Η  Παρί απείλησε στο 7 και στο 8’ με Μπερνάτ και Μέσι και στο 11’ ο Σιντιμπέ έκανε πέναλτι στον Ντι Μαρία και ο Εμπαπέ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Στο 29’ το σουτ του Ντιόπ κόντραρε κι έφυγε λίγο έξω ενώ στο 45’ μετά από τραγικό λάθος του Φοφανά στον άξονα, ο Μέσι έκλεψε, έκανε την κούρσα και άνοιξε αριστερά στον Εμπαπέ, που με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0.

Με αυτό το γκολ ο Εμπαπέ έφτασε τα 100 με την Παρί στη Ligue 1’ κι έγινε ο νεαρότερος που καταφέρνει κάτι τέτοιο με μία αμάδα από το 1950.

Στο 67ο λεπτό η κεφαλιά του Μαρκίνιος έφυγε μόλις έξω όπως και το σουτ του Μέσι στο 71’ και στο 80’ ο Νίμπελ είπε όχι σε σουτ του Αργεντινού σταρ.  

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ