Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν «εμφανίστηκαν» στην αρχή στο παρκέ και η μεγάλη διαφορά που έχτισε ο ΠΑΟΚ στοίχισε στην ομάδα του, που δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή.
Αναλυτικά δήλωσε στην ΕΡΤ3:
«Δεν ξεκινήσαμε καν νωχελικά, δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο και για μια άπειρη ομάδα όταν επιτρέψεις στον αντίπαλο να πάρει τόσο μεγάλη διαφορά είναι αδύνατο να επιστρέψεις. Δεν έχω να πω πολλά, να ξέρουμε και να θυμόμαστε ποια ομάδα εκπροσωπούμε, ούτε η απειρία είναι δικαιολογία. Θέλαμε να κερδίσουμε ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας και θα επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που τους έχουμε συνηθίσει»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

