Μετά το 0-0 με τον Αστέρα στον βούρκο της Τρίπολης, ο Αργύρης Γιαννίκης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και προφανώς εξέφρασε και εκείνος τον προβληματισμό του, για το ότι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το ματς σε αυτό το ακατάλληλο γήπεδο με τις ακατάλληλες συνθήκες. Αναλυτικά: “Με αυτές τις καιρικέςσυνθήκες είναι δύσκολο να παιχτείποδόσφαιρο,μιλάμε για ένα παιχνίδι ρουλέτας, περίμενες ουσιαστικά το λάθος αντιπάλου. Θα κέρδιζε οπιο τυχερός και το ματς ήρθε 0-0”.
Αν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς σε αυτό το γήπεδο: “Για μένα είναι κρίμα και για τον κόσμο και για τις δυο ομάδες και για τους παίκτες να γίνεται το ματς σε ένα τέτοιο γήπεδο. Έπρεπε να προσαρμοστούμε, είναι κρίμα όμως να παίζονται παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!