Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεκίνησε ασκήσεις αποκατάστασης ο Στάνκοβιτς

Μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Γαλανόπουλος, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Καρίμ Ανσαριφάρντ που είχε νοσήσει από κοροναϊό και παραμένει σπίτι του, έχοντας βγάλει ήδη το πρώτο αρνητικό τεστ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έπιασε… δουλειά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός γκολκίπερ, μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε χθες, σήμερα πήγε στον Καρβουνίδη και ξεκίνησε τις πρώτες ασκήσεις αποκατάστασης. Θυμίζουμε, πως η περίοδος που θα μείνει εκτός, είναι περίπου ένας μήνας, κάτι που σημαίνει πως στόχος είναι να βρίσκεται στο 100% στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 9 Γενάρη...

Παράλληλα, πέρασε και από τα Σπάτα για να υποβληθεί σε τεστ κόβιντ καθώς θέλει σαν… τρελός να ακολουθήσει και εκείνος την αποστολή στην Τρίπολη για να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει, έστω και υποστηρικτικά από την εξέδρα. Πράγμα που δείχνει πολλά και για το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί μέσα στην ομάδα αλλά και για τη νοοτροπία κάποιων νέων παικτών, όπως ο Τσίτσαν.

Από εκεί και πέρα, εν όψει Αστέρα, τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Αργύρη Γιαννίκη, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει - πέραν βεβαίως του Στάνκοβιτς (με τον Τσιντώτα να ξεκινά στον “άσο”) - τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που είχε νοσήσει από κοροναϊό και παραμένει σπίτι του. Το θετικό είναι πως ο Ιρανός επιθετικός, ήδη έχει βγάλει αρνητικό τεστ και αναμένεται το δεύτερο για να επανέλθει στις προπονήσεις. Εκτός είναι βεβαίως και ο Κώστας Γαλανόπουλος που ακολουθεί Πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Όγκνιεν Βράνιες αντίθετα, που έπαιξε με συμπτώματα διάσεισης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για δεύτερη μέρα γυμνάστηκε κανονικά και είναι πανέτοιμος για το δύσκολο ματς στον Αστέρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας -πλην των Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστα Γαλανόπουλου που έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας- συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 15.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη, για τον αγώνα του Σαββάτου (19.30) με τον Αστέρα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ