Ο ΕΣΑΚΕ θα τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου σέντερ της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς, στα ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, καθώς πέρα από ενός λεπτού σιγή, όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν με το όνομα του εκλιπόντος στη φανέλα τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο χαμός του Στέφαν Γέλοβατς σκόρπισε θλίψη σε όλους τους συντελεστές της Stoiximan Basket League και τους φιλάθλους ανεξαρτήτως σωματειακών προτιμήσεων.
Το χαμόγελο του Σέρβου μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ έσβησε στην πατρίδα του και το γεγονός συγκλόνισε τους Έλληνες φίλους του μπάσκετ. Είναι απίστευτο να “φεύγει” από την ζωή ένας τόσο νέος άνθρωπος, ενεργός αθλητής και ευχάριστη προσωπικότητα.
Ο ΕΣΑΚΕ προκειμένου ως οφείλει να τιμήσει την μνήμη του Γέλοβατς αποφάσισε στο πλαίσιο της προσεχούς, 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:
- Να διακοπούν για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή όλες οι αναμετρήσεις στο 13ο λεπτό (το νούμερο 13 ήταν ο αριθμός με τον οποίο αγωνιζόταν στην Ένωση ο Γέλοβατς).
- Να αγωνιστούν οι αθλητές όλων των ΚΑΕ με το όνομα του εκλιπόντος (Jelovac) στο πίσω μέρος της φανέλας τους.
- Στον κύκλο στο κέντρο του γηπέδου αντί του λογοτύπου του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος, της Stoiximan, να τοποθετηθεί ειδικό γραφικό σχέδιο στην μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!