Τις παραμέτρους της μεταγραφικής προτεραιότητας που έχει θέσει εδώ και καιρό η ΑΕΚ (και έχει να κάνει με την απόκτηση ενός ποιοτικού μέσου) ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη και με αφορμή τη φημολογία για τον Ντανίλο Μπαρμπόσα, ανέφερε ότι πρόκειται για μια καλή περίπτωση, που δεν βρίσκεται ωστόσο στους πρώτους στόχους της «Ένωσης».
Υπογράμμισε λοιπόν ότι οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν έναν παίκτη που θα μπορούν να τον βάλουν αμέσως βασικό και θα έχει τη δυνατότητα να δώσει το κάτι παραπάνω από τους υπάρχοντες:
Να είναι δηλαδή αρκετά καλύτερος με την μπάλα στα πόδια, χωρίς ωστόσο να του λείπει η ένταση (που είναι απαραίτητο στοιχείο για το παιχνίδι του Αργύρη Γιαννίκη).
Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, ανέφερε ότι θα ήταν πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να πάρει κάποιον σαν τον Τσιγκρίνσκι, ωστόσο τόνισε ότι η πληθώρα παικτών που υπάρχει στη θέση κάνει απαραίτητη την αποχώρηση κάποιου για να τεθεί θέμα προσθήκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δύο χάφαρους θέλουμε που θα μπούνε μέσα βασικοί την 1/1/2022 !!!! Ολα τα άλλα είναι φληναφήματα και πομφόλυγες ................
Η ομάδα παίζει ππάντα στα κόκκινα από την πίεση.
Ουσιαστικά δεν της έχουμε δώσει τον χρόνο να δέσει αφού το αποτέλεσμα πιέζει τόσο πολύ.
Κάποια στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφουσκώσει.
Χρειάζονται λοιπόν και άλλες πλάτες να σηκώσουν το βάρος.
Μόνο παικταράδες από εδώ και πέρα, γιατί μετά θα κλαίμε για τα μεγάλα συμβόλαια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ας έρθει ΕΝΑΣ λοιπόν και εάν δεν βρεθεί ας μην έρθει ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Σαν να λέμε Olivier Ntcham, ο οποίος θα έδενε ακριβώς στα κενά της ομάδας. Κρίμα που δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι.
Ο Paulinho που ειναι απο τα καλύτερα box to box στο πλανήτη είναι απιαστο όνειρο ε?
Έμεινε ελεύθερος απο Αχλι αλλα φανταζομαι θα ζητάει δίμπαλο
Lewis Baker & Gonzalo Escalante
Οχι αλλους δανεικους θελουμε παικτας με οριζοντα 3ετιας και βαλε ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ
Βασικά θέλουμε παίκτη δημιουργικό, που να κουβαλάει την μπάλα και να την παίζει κάθετα, με καλή τεχνική και τρεξίματα. Κάποιον σαν τον Καμαρά του γαύρου.
Για στόπερ έχουμε δυο νεαρούς που πρέπει να επενδύσουμε, τον Μήτογλου και τον Λάτσι. Αν έρθει κάποιος καλύτερος θα πρέπει να αποχωρήσει ο Τζαβέλας, κάτι δύσκολο μια και ήρθε το καλοκαίρι.
Η μόνη συμφέρουσα αποχώρηση θα ήταν του Σβάρνα αλλά δεν γίνεται εφόσον δεν παίζει.
Μόνο ε'αμ πάει δανεικός με οψιόν σε καμιά Ιταλία ...
Δύσκολη περίπτωση!!!
Τα 6.5k δεν τα δίνουμε,
Να δωθεί πάλι δανεικός είναι απίθανο θα κοιτάξουν να τον πουλήσουν εφόσον έχει καλή σεζόν.
Στην ΑΕΚ δανεικός χωρίς να μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την οψιόν είναι αδύνατο να συμβεί.
Πάμε για άλλον...
Απο στοπερ θα μπορουσε να αποχωρησει ο Σβαρνας μιας και με Βρανιες-Τζαβελλα-Μητογλου και μεταγραφή τυπου Τσιγκρι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει καποια συμμετοχή απο τι φαίνεται! Εδω δεν παίρνει τωρα με τους 3 πρώτους! Αλλιως μπορούμε να στείλουμε τον Μητογλου δανεικό αλλα με προϋπόθεση να παίζει βασικός για να ψηθεί και του χρόνου να έρθει πιο έτοιμος!
Απο εκει και περα εκτος απο τον δημιουργικό χαφ που είναι υπερ απαραίτητος, χρειαζόμαστε πιστεύω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και εναν καθαρο κοφτη τυπου Γιοχανσον που ακομα δεν τον έχουμε βρει! Έχουμε θέματα αμυντικα και ολα ξεκινάνε απο το κέντρο δυστηχως!