Στο φινάλε του Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-3, οι προπονητές των δυο ομάδων, Τσάβι Ερνάντες και Ουνάι Έμερι, είχαν λεκτική μονομαχία στη φυσούνα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport», ξέσπασε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών, με τον Έμερι να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις και να λέει χαρακτηριστικά στον Τσάβι: "Σου κάνουν συνέχεια δώρα, πάντα το ίδιο συμβαίνει με σένα".
Η καταλανική εφημερίδα μάλιστα τονίζει ότι οι τόνοι θα είχαν ακόμα περισσότερο αν δεν ήταν άμεση η επέμβαση της αστυνομίας για να κρατήσει τους δύο προπονητές σε απόσταση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

