Του Γιώργου Νικολάου
Ο Αντονι Γκράντι -βάσει και των όσων ο ίδιος μας είχε αποκαλύψει τις προάλλες- αναμένεται να πατήσει ξανά ελληνικό έδαφος αύριο το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σκόρερ αναμένεται να φτάσει από Νέα Υόρκη στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 10:20. Ο Αμερικανός ελπίζει ότι θα τύχει της υποδοχής, που αξίζει σ' ένα μεγάλο (σε αξία) παίκτη, έστω κι αν ο ίδιος δεν αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό του "Μεσσία", που του προσδώσαμε. Ο Γκράντι ελπίζει να βρει και οπαδούς της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο, αν και κάτι τέτοιο έχει να συμβεί στο μπάσκετ εδώ και χρόνια.
Ο Γκράντι θα περιμένει κατόπιν τα τυπικά. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Θα κληθεί να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Ολα αυτά λογικά δεν θα γίνουν εντός της ημέρας. Χρονικά δεν γίνεται. Δύσκολα, λοιπόν, να προλάβει ο Γκράντι το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Ο Γκράντι -αν όλα πάνε καλά- θα δώσει το "παρών" στην προπόνηση της Πέμπτης και κατόπιν στο τουρνουά της Χαλκίδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
