Στη Νέα Υόρκη και με το πλήθος εναντίον του, ο Γιώργος Καμπόσος δεν... μάσησε, νίκησε, με split decision, τον Τεόφιλο Λόπες και ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
Από τον πρώτο γύρο δεν φοβήθηκε ποτέ τον αμερικανό αντίπαλό του και με ένα overhand που πέρασε στον Λόπες έδειξε τις διαθέσεις του, ρίχνοντάς τον στο καναβάτσο στα τελευταία δεύτερα του εναρκτηριου γύρου. Ο Ελληνοαυστραλός αν και έχασε τους επόμενους γύρους, ανέβασε την απόδοσή του, με εξαιρετικούς συνδυασμούς πέρασε αρκετά χτυπήματα και πήρε τους επόμενους. Ο Καμπόσος βρήκε το σθένος και αντέδρασε στην τελευταία προσπάθεια του Λόπες ο οποίος πήρε τον 9ο και τον 10ο γύρο. Κατάφερε να περάσει ένα χτύπημα και να σκίσει το δεξί φρύδι του Αμερικανού, ένα σημείο που έγειρε τους τελευταίους γύρους στην πλευρά του. Ο Καμπόσος πήρε τον 11ο και τον τελευταίο γύρο κατακτώντας τη νίκη.
Ο Ελληνοαυστραλός αναδείχθηκε νικητής με τους δύο από τους τρεις κριτές να του δίνουν το προβάδισμα στους γύρους και την ζώνη. 115-112 και 115-111 ήταν το σκορ που έδωσαν οι δύο κριτές με τον τρίτο να δίνει σκορ 114-113 υπέρ του Λόπες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!