Αυτά τα μικρά πράγματα έχουν αξία στη ζωή: Να δίνεις χαρά σε μικρά παιδιά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έδωσε... Ένα αγοράκι, λοιπόν, εμφανίστηκε στις εξέδρες του αγώνα Νάγκετς - Μπακς, με μια ταμπέλα που έγραφε «Το μόνο που θέλω για τα γενέθλια μου είναι να συναντήσω τον Γιάννη» και φυσικά ο Γιάννης του έκανε το χατίρι.
Ο «Greek Freak» αρχικά έδωσε τα παπούτσια του στον μικρό θαυμαστή του, ο οποίος φορούσε τη φανέλα του, ενώ στη συνέχεια χάρισε και τη φανέλα του στον αδερφό του, ο οποίος φορούσε τη φανέλα του Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

