Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) έβγαλε τον δικό της κορυφαίο παίκτη για το 2021.
Όπως ανακοίνωσε, είναι, για δεύτερη σερί χρονιά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Βάσει του... αλγορίθμου με τον οποίο αξιολογεί η συγκεκριμένη Ομοσπονδία τους παίκτες, ο Πολωνός φορ της Μπάγερν συγκέντρωσε 150 πόντους αφήνοντας πίσω του με διαφορά τον Λιονέλ Μέσι (105).
Ο Ζορζίνιο είναι τρίτος με 40, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τέταρτος με 35 και Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Κιλιάν Εμπαπέ ισοβαθμούν στους 20, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις στους 15.
O Λεβαντόφσκι πέτυχε 64 γκολ μέσα στο 2021, με τον πλησιέστερο Κιλιάν Εμπαπέ να έχει 45 και τους Χάαλαντ, Ρονάλντο και Εμπαπέ να ακολουθούν με 43.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!