Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λάρισα: 65χρονος πέθανε απο κοροναϊό στο σπίτι του. Αρνούνταν εμβόλιο και θεραπεία

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μοναχό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπροστά σε μία ακόμη τραγωδία με φόντο την πανδημία βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης οι αστυνομικοί και οι άντρες του ΕΚΑΒ στη Λάρισα, οι οποίοι μετά από εισαγγελική παραγγελία μπήκαν σε σπίτι όπου διέμεναν δύο αδέλφια.

Εκεί, βρήκαν νεκρό έναν 65χρονο, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr μοναχό, ο οποίος ενώ είχε προσβληθεί μαζί με την περίπου ίδιας ηλικίας αδελφή του, αρνούνταν να δεχθεί θεραπεία, ενώ κανείς από τους δυο τους δεν είχε εμβολιαστεί.

Συγγενείς των δύο αδελφών ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά τους, ενώ μετά την παρέμβαση των αρχών ειδοποιήθηκε κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς ο άντρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η αδελφή του στο κρεβάτι, με τους διασώστες να περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης για το εάν θα τη μεταφέρουν για ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ