Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λάρισα: Δύο καλλονές ξάφρισαν 61χρονο στην πιο «καυτή» νύχτα της ζωής του

Οι νεαρές φρόντισαν να ξαφρίσουν ό,τι πολύτιμο είχε και μάλιστα με... ταχυδακτυλουργικές κινήσεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας 61χρονος Λαρισαίος κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. πως έπεσε θύμα δύο νεαρών γυναικών οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», κατά τη διάρκεια «ερωτικών περιπτύξεων», του αφαίρεσαν από τον λαιμό μία χρυσή καδένα και στη θέση της, τοποθέτησαν μια… επίχρυση.

Όπως κατήγγειλε ο 61χρονος Λαρισαίος, νωρίς το βράδυ της Κυριακής (21/11/2021) συνοδευόμενος από τις δύο γυναίκες που είναι Ρουμάνες, ηλικίας 22 και 23 ετών, μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Μεζούρλου κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Λάρισα (AEL FC ARENA).

Εκεί ωστόσο και κατά τη διάρκεια «ερωτικών περιπτύξεων», όπως ο ίδιος κατήγγειλε οι δύο νεαρές του αφαίρεσαν από τον λαιμό του τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό και αντικατέστησαν στη συνέχεια την κλεμμένη αλυσίδα με μια επίχρυση.

Όταν η πράξη έγινε αντιληπτή από τον 61χρονο, οι δύο νεαρές γυναίκες τράπηκαν πεζές σε φυγή έχοντας ωστόσο στα χέρια τους τη χρυσή αλυσίδα και τον σταυρό, η αξία των οποίων, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, από την Υπο­διεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο γυναικών, οι οποίες και αναζητούνται ως δράστιδες της κλοπής, ενώ ως πειστήριο της μόνης αξιόποινης πράξης, της κλοπής δηλαδή, κατασχέθηκε η επίχρυση αλυσίδα.

Πηγή: thecaller.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ