Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χιονισμένο το «Ολιμπίσκι» (ΦΩΤΟ)

Η θερμοκρασία στο Κίεβο έφτασε στο -1 και το ματς μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Μπάγερν αναμένεται να διεξαχθεί στο χιονισμένο «Ολιμπίσκι»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα πρώτα χιόνια του φθινοπώρου και του φετινού... Champions League είναι γεγονός στο Κίεβο και το «Ολιμπίσκι» ντύθηκε στα λευκά για το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Ντιναμό.

Με τη θερμοκρασία υπό του μηδενός (-1), οι χιονοπτώσεις στην ουκρανική πρωτεύουσα ξεκίνησαν από το πρωί και συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση ως και μία ώρα πριν από τον αγώνα, με αποτέλεσμα το χορτάρι να καλυφθεί από χιόνι.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πιάσουν από νωρίς τα εκχιονιστικά, ώστε οι συνθήκες να είναι επαρκείς για να διεξαχθεί το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο. Προς το παρόν δεν υπάρχει σενάριο καθυστέρησης ή ματαίωσης του αγώνα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί η ιδιαίτερη, πορτοκαλί διακριτική μπάλα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ