Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Γιουνάιτεντ και ένα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες την θέλει να προσλαμβάνει κάποιον που ήδη εργάζεται. Ο λόγος για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο τον οποίο ο αγγλικός σύλλογος έχει πλησιάσει ήδη. Ο Ποτσετίνο φαίνεται να είναι θετικός να αφήσει την Παρί και οι πιθανότητες να μετακομίσει ενισχύονται από το γεγονός ότι το γαλλικό κλαμπ δεν είναι ικανοποιημένο μαζί του.
Στην Παρί βλέπουν με θετικό μάτι ένα «βελούδινο» διαζύγιο με τον Ποτσετίνο και αντικατάσταση του με τον Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος αποτελεί διακαής πόθος της διοίκησης.
Είναι ένα σενάριο που αρχικά ακουγόταν τρελό αλλά πλέον φαίνεται να κερδίζει έδαφος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

