Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σρ συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου.
"Το 80% των μαλλιών μου τo έχω χάσει, αυτά που βλέπεις δεν είναι δικά μου. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με το θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω. Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι γκολφ και είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Παίζαμε κάποια στιγμή με 'ζάρια', μου είχε πει ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό", δήλωσε και εξήγησε πως μετά την αφαίρεση αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, μερικές εξ αυτών η απώλεια των μαλλιών της και οι αλλεργίες.
Κλείνοντας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ερωτηθείσα για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από δέκα χρόνια δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σε 10 χρόνια θα είμαι 56 ετών. Θα έχω καταφέρει να ζήσω 4 χρόνια παραπάνω απ' ότι κατάφερε η μαμά μου να είναι σε αυτό τον πλανήτη. Αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω, θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

