Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρίτη νίκη για την ασταμάτητη ΑΕΚ Β'

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδοπουλου έκανε το 3 στα 3 - Νίκησε με 2-1 την ΑΕ Καραϊσκάκης με Κορνέζο και Κοσίδη και είναι μόνη της στη κορυφή της Super League 2

SUPER LEAGUE 2 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ Β' - ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Σπατών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Ασταμάτητη η ΑΕΚ Β' . Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έκανε ακόμα ένα μεστό ματς, επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης και μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον Εργοτέλη είναι μόνη της στην κορυφή της Super League 2. Το 1-0 ο Κορνέζος στο 29ο λεπτό με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιούση. Με πέναλτι του Κοσίδη που κέρδισε ο Γιούσης το 2-0 στο 74'. Μείωσε με τον Ναζίμ η ΑΕ Καραϊσκάκης στο 81' στη μοναδική της φάση στο ματς.

Η ΑΕΚ Β' ήταν η ομάδα που ήλεγχε τον ρυθμό του ματς. Είχε την μπάλα στα πόδια της και προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις. Ενώ στα μετόπισθεν, ο Χατζηεμμανουήλ δεν χρειάστηκε ούτε μία φορά να επέμβει! Ότι προσπάθησαν να φτιάξουν οι Αρτινοί, σταματούσε πάνω στους ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ Μπάμπη και Σαμπανάτζοβιτς. Η μεγάλη ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους ήρθε στο 13'. Μιτάι μπήκε από τα αριστερά, πάτησε περιοχή, έκανε και τη συρτή σέντρα ο Κοσίδης προσπάθησε να τελειώσει με τη μία τη φάση αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Χουάντερσον. Όρθιος παρακολουθούσε την φάση ο πολύπειρος πορτιέρο. Στο 17', γύρισμα του Γιούση από τα δεξιά, ο Μουστακόπουλος σε εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να κοντρολάρει και να απειλήσει. Ένα λεπτό μετά ο Γιούσης προσπάθησε να τελειώσει μόνος του την αντεπίθεση της ομάδας του, αλλά ο Χουάντερσον... οριζοντιώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Ενώ στο 19' ο Σταμούλης με ωραία σέντρα από τα δεξιά, βρήκε τον Χριστόπουλο, αλλά η κεφαλιά του "χρυσού" σκόρερ με την Καλαμάτα πέρασε ελάχιστα αουτ. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ζητούσε από τους παίκτες του να μην απογοητευτούν και να συνεχίσουν να επιτίθενται. Και στο 29' από ένα στημένο ήρθε το 1-0. Ο Γιούσης εκτέλεσε το κόρνερ, καρφωτή κεφαλιά του Κορνέζου και 1-0 για την Ένωση. Στα... καπάκια οι κιτρινόμαυροι άγγιξαν και το δεύτερο γκολ. Συρτό σουτ από πλάγια θέση του Χριστόπουλου, έδιωξε δύσκολα ο Χουάντερσον και απομάκρυναν οι αμυντικοί πρωτού ο Κοσίδης γίνει κάτοχος της μπάλας και σε κενή - πλέον - εστία σκοράρει!

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αρκετά μέτρα ψηλά στο γήπεδο προκειμένου να πιέσουν και να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Αλλά οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου εύκολα αντιμετώπιζαν τις επιθέσεις των παικτών του Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς. Τα λεπτά περνούσαν, η ΑΕΚ Β' κρατούσε το υπέρ της 1-0 και στο 74' διεύρυνε το προβάδισμά της. Ο Σαμπανάτζοβιτς βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Γιούση, αυτός ανατράπηκε από τον Φετινίδη και ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κοσίδης το μετέτρεψε σε γκολ και έκανε το 2-0. Από μία άτυχη στιγμή της άμυνας της ΑΕΚ, η ομάδα της Άρτας επέστρεψε στο ματς. Στο 80' συγκεκριμένα, ο Ρουκουνάκης προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή, αυτή βρήκε σε κάποια σώματα και ο Ναζίμ επωφελήθηκε από τις κόντρες και με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1. Στα τελευταία λεπτά, όμως, οι κιτρινόμαυροι δεν απειλήθηκαν. Κράτησαν το υπέρ τους 2-1. Μάλιστα, ο Γερολέμου στο 88' δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Χουάντερσον σε απ' ευθείας εκτέλεση φαουλ.

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μιτάι, Λάτσι, Κορνέζος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης(66' Ρουκουνάκης) Μουστακόπουλος(89' Γερολέμου), Χριστόπουλος Ευθ.(66' Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης(79' Πάρρας), Κοσίδης(79' Ιατρούδης)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Δερμιτζάκης(68' Ρουμπανγκούκα), Ρούνεϊ, Ντοναλτόνι(68' Γαλεάδης), Σταματής, Ναζίμ, Βαφειάδης

ΕΔΩ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ