Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει δύσκολες αποφάσεις να πάρει για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ F 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
«Τσούμπερ και Αραούχο είναι έτοιμοι ιατρικά. Θα δούμε αν θα βάλει από την αρχή και τους δύο. Είναι πέντε παίκτες για τέσσερις θέσεις, Γκαρσία, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ και Αραούχο. Κάποιος θα μείνει για να έρθει από τον πάγκο», τόνισε και πρόσθεσε:
«Ο Τζαβέλλας θέλει πολύ να είναι στο παιχνίδι, έστω και στον πάγκο. Ο Γιαννίκης έχει δει πολύ τον Ολυμπιακό και νομίζω πως θα πάει με 4-2-3-1, όπως αναμένεται να παραταχθεί ο αντίπαλος. Βλέπω πιο πιθανό να παίξει ο Μισελέν αντί του Ρότα σε θέση δεξιού μπακ. Είναι ένα δίλημμα αυτό μεταξύ Σιμάνσκι ή Λε Ταλέκ, με τον Πολωνό να έχει παραπάνω πιθανότητες».
Τέλος, στάθηκε στο πάθος και τη διάθεση που υπάρχει στις προπονήσεις. «Το κλίμα είναι εξαιρετικό φέτος στα Σπάτα. Όλοι θέλουν να παίξουν, όλοι δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις. Πέφτει… ξύλο στην προπόνηση, γιατί βλέπουν πως η ομάδα είναι καλά και μπορεί να διεκδικήσει πράγματα», ανέφερε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μην εκπλαγούμε και μην κράξουμε άμα δούμε Μπακακη δεξιά. Βλέπω 4 3 3 με κέντρο Τσουμπερ Σιμοες και Σιμανσκι/Σαχοφ από ένα ημίχρονο, Μάνταλο πάγκο, μπροστά Αραούχο Γκαρσια Αμραμπατ
Αυτό σκεφτόμουν και γω, φίλε. Βάσει της εικόνας που έχουμε και για τους τρείς, νομίζω πως ο Μπακάκης απέδειξε πως είναι σε καλύτερη κατάσταση .
Απορώ πάντως για τους φίλους που σου βάζουν ντισλάικ....
Πρέπει να μας προβληματίσει, ενόψη μεταγραφικής περιόδου, το γεγονός οτι ένας παίκτης με 700.000 ευρώ συμβόλαιο (Λεταλέκ) και άλλος ένας διεθνής με την εθνική Πολωνίας που αγοράστηκε περίπου 2.000.000 ευρώ (Σιμάνσκι), δε μπορούν δικαίως απο αγωνιστικής πλευράς να θεωρούνται βασικοί.
Για κάποιο λόγο, διαφορετικοί άνθρωποι που επιλέγουν παίκτες για την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, προτιμούν για το κέντρο, ψηλούς τεχνιτακους αλλά αργούς, νωχελικους, ανευρους και όχι επαρκώς αθλητικούς. ( Σιμαο, Μοραν, Αινταρεβιτς, Σακχωφ, Λε Ταλεκ ) ενώ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο (ένα παραπάνω) όλα παίζονται στο κέντρο για άμυνα και για επίθεση.
Σε τέτοιους αγώνες μετρούν ΔΥΟ στοιχεία:
Μυαλό και ψυχή σε ΑΠΟΛΥΤΗ επιφυλακή.
Είναι τέτοιος ο αντίπαλος,τέτοια η κρισιμότητα του αγώνα,τέτοιο το κέρδος σε περίπτωση επικράτησης που σε ΑΥΤΟΝ τον αγώνα (χωρίς να υποτιμούνται οι αγώνες με τις άλλες ομάδες) ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η ΥΨΙΣΤΗ προσήλωση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τέλος:
Αυτός ο αγώνας,όπως έχουν τονίσει και τονίζουν άλλοι φίλοι,είναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ από ένας αγώνας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι αυτοσυγκέντρωση και πάθος για νίκη με ψυχραιμία για 90+ λεπτά !
Αν χαλαρώσουμε λίγο θα είναι επικίνδυνο !
Και μακριά από τις προκλήσεις των διαιτητών σε φάουλ και κίτρινες κάρτες που δεν χρειάζονται βαρ ..
και εμείς στην κερκίδα να πιέζουμε ασταμάτητα και το καλό θα έρθει στο τέλος !
Αδέρφια δε βλέπω να γίνεται σολντ άουτ δυστυχώς. Πάνω έχουν μείνει αρκετά εισιτήρια.
Αδέρφια μην σας αγχώνει τίποτα.Η ομάδα είναι σκαλιά ανώτερη από τα προηγουμενα χρονια.Το ματς ευκολα η δύσκολα η ομαδάρα μας θα το πάρει.Οι gayότι ξέρουν ότι δε θα περάσουν από το ΟΑΚΑ και έχουν χεστει πάνω τους.ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!
Υ.Γ:Καντε στην ορίτζιναλ ένα κορεο να μπούνε μέσα οι γαυριελες να τα κανουνε πάνω τους από την είσοδο των ομάδων.
Κώστα, επειδή ρώταγε ο Βάϊος για τον καιρό την Κυριακή, αν και δεν είμαι μετεωρολόγος, πες του οτι ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Η ΑΕΚ ΘΑ Γ@Μ@ΣΕΙ..
Εμπρός ΑΗΤΕ, εμπρός με 11 κομάντο, δώστε ένα μάθημα στη γαβριέλα και στον αιπηστοίμωνα Αρχι(δο)διαιτητή που μας επέλεξε και πάλι κοράκι ειδικής αποστολής.