Στα πλαίσια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει, στα "παράθυρα" του Νοεμβρίου, τη Μεγάλη Βρετανία, 25/11 εκτός έδρας, και τη Λευκορωσία, 28/11 στη Θεσσαλονίκη.
Νέα πρόσωπα στη λίστα είναι Κωστής Γόντικας του Ιωνικού Νίκαιας και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης της Λιετκαμπέλις. Επιπλέον, για πρώτη φορά από το Νοέμβριο του 2017, κλήθηκαν στα "παράθυρα", στη διάρκεια της σεζόν, παίκτες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, διαγνώστηκε με κορωνοϊό κι έτσι δεν αναμένεται να είναι στον πάγκο της ελληνικής ομάδα την επόμενη Πέμπτη και πιθανότατα θα εκτελέσει καθήκοντα πρώτου προπονητή ο πρώτος βοηθός του, Σάββας Καμπερίδης.
Αναλυτικά η λίστα των παικτών:
Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός)
Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας)
Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι)
Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας)
Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός)
Λίνος Χρυσικόπουλος (Περιστέρι)
Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι)
Νίκος Γκίκας (Προμηθέας)
Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός)
Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας)
Βασίλης Μουράτος (Λαύριο)
Νίκος Χουγκάζ (Ιωνικός)
Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)
Γιάννης Κουζέλογλου (Ηρακλής)
Κώστας Γόντικας (Ιωνικός)
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!