Quantcast
NEWS
56 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πανηγυρίζουν στη Λέστερ για την απόλυση Σόουζα!

Χαρές ευαγγέλια στις τάξεις των φιλάθλων της Αγγλικής ομάδας για το τέλος του Πορτογάλου, ενώ... ευγνωμονούν την ΑΕΚ για το ενδιαφέρον (VIDEO)

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της Λέστερ μετά την απόλυση του Πάολο Σόουζα από την ομάδα τους! Είναι χαρακτηριστικό ότι στα forum των οπαδών της αγγλικής ομάδας στο Ιντερνετ τα σχόλια για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ενθουσιώδη μετά την απόλυσή του. «Νομίζω ότι τα κατάφερε στο τελευταίο του παιχνίδι ο Πορτογάλος. Πώς μπορεί μία ομάδα που είναι για 5η να τη μετέτρεψε σε αυτό το... σκυλολόι» γράφει Άγγλος, ενώ ένας άλλος καλεί τον φιλάθλους της ομάδας του να... ψηφίσει για προπονητή: «Τον Πάουλο Σόουζα ή εμένα; Παρακαλώ ψηφίστε!». Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι την προτροπή του συγκεκριμένου φιλάθλου την ακολούθησαν φίλοι της Λέστερ και ψήφισαν... αυτόν (και όχι τον Σόουζα»! Ένας άλλος ευχαριστεί «τον Θεό που έδωσε ένα τέλος και έφυγε», ενώ υπάρχουν ακόμη σχόλια που αναφέρουν: «Δεν ξέρω ποιον θα φέρουν, αλλά ο Σόουζα κατέστρεφε τον σύλλογο. Δείτε και μόνοι σας. Έχει μία μαλθακή τακτική και αποτέλεσε μείζον πρόβλημα», «Γεια σου, γεια σου Σούζι (!), σε ευχαριστώ για τις προσπάθειές σου», «Σόουζα μακριά μας! Απαλλαχτήκαμε. Δεν με νοιάζει πόσο άτυχοι ήμασταν και χάναμε ευκαιρίες. Με νοιάζει που έχουμε μία νίκη σε 7-8 τελευταία παιχνίδια», «Ο Σόουζα είχε χάσει τα αποδυτήρια», είναι μερικά από εκατοντάδες μηνύματα που κυκλοφορούν στα forum των οπαδών της Λέστερ οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα ποστ με τίτλο «Ένα ταξί για τον Σόουζα»! Παράλληλα του αφιερώνουν ανακουφισμένοι από την αποχώρησή το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ