Σαν σε προπόνηση νίκησε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ τον Ηνίοχο. Η Ένωση επικράτησε με 8-0 του Ηνίοχου για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Futsal Super League στο κλειστό γήπεδο του Καματερού και έτσι συνέχισε το νικηφόρο σερί της.
Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα επέβαλε από το ξεκίνημα το ρυθμό της και βρήκε με άνεση το δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας σε ακόμα μια επιβλητική νίκη.
Σκόρερς: Γούσης, Καρύδας (2), Κάρμης, Ντάτης (2), Αυτογκόλ, Αρτινός.
ΑΕΚ (Γιάννης Ζιάβας): Χριστόπουλος, Ντάτης, Γούσης, Παπακώστας, Κάρμης, Αρτινός, Μάνος, Ασημακόπουλος, Χατζηφωτίου, Δελλαπόρτας, Παναγόπουλος, Καρύδας, Ταρνανίδης, Μπάρδης.
ΗΝΙΟΧΟΣ (Σταύρος Μαυράκης): Μουτσόπουλος, Διονέλλης, Μάρκος, Μεχίλλης, Θεοδωρόπουλος, Αργύρης, Βαγιάνογλου, Λεοντόπουλος, Μάντης, Βασιλακόπουλος, Τριαντάφυλλος, Μπατζελής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!