Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έφυγαν για Κατάρ με οχτάρα οι «τρικολόρ» (VIDEO)

Η Γαλλία διέλυσε με 8-0 το Καζακστάν και κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022-4ος ΟΜΙΛΟΣ-9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΑΛΛΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: 8-0

Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς

Στο Μουντιάλ του Κατάρ από απόψε η Γαλλία, που διέσυρε το Καζακστάν με 8-0 και κλείδωσε την 1η θέση στον όμιλο.

Στο 6ο λεπτό ο Τεό Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Εμπαπέ με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους «τρικολόρ» ενώ στο 12’ ο Κομάν έφυγε από αριστερά και πρόλαβε την έξοδο του Ποκατίλοβ, έκανε το γύρισμα και ο Εμπαπέ πλάσαρε για το 2-0 από το ύψος της περιοχής.

Στο 18’ ο Μπενζεμά από ιδανικό σημείο προτίμησε να πασάρει αντί να κάνει το σουτ και οι Καζάκοι έκοψαν ενώ στο 32’ ο Κομάν σέντραρε από δεξιά και ο Εμπαπέ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0.

Στο 55’ ο Τεό Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Μπενζεμά από κοντά έκανε το 4-0 με πλασέ ενώ στο 57’ ο Ποκατίλοβ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ραμπιό.

Όμως στο 59’ ο Εμπαπέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Καζάκων μετά από κάθετη του Μπενζεμά, του ξαναγύρισε την μπάλα και ο σταρ της Ρεάλ σε σχεδόν κενό τέρμα πλάσαρε  για το 5-0. Στο 65’ ο Εμπαπέ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αλίπ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά το δοκάρι και ο Ποκατίλοβ τον έσωσαν για ένα χιλιοστό ενώ στο

Στο 72’ ο Εμπαπέ έφυγε ξανά στην κόντρα κι έβγαλε στον Ντιαμαπί που σκόραρε με διπλή προσπάθεια αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 75’ μετά από κόρνερ ο Ραμπιό με  κεφαλιά έγραψε το 6-0.

Στο 79’ ο Ποκατίλοβ έσωσε μετά από κοντινό πλασέ του Εμπαπέ, ενώ από το κόρνερ ο Κουντέ με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 83ο λεπτό η Γαλλία κέρδισε πέναλτι για πάτημα του Βασίλιεβ στον Γκριεζμάν, ο οποίος το εκτέλεσε ο ίδιος για το 7-0.

Στο 87ο λεπτό ο Ντιαμπί έβγαλε κάσθετα στον Εμπαπέ που πλάσαρε από δεξιά για το 8-0. 

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Λ.Ερναντές (80’ Λενγκλέ), Κομάν (79’ Παβάρ), Τ.Ερναντές, Ραμπιό, Καντέ (71’ Τσουαμενί), Γκριεζμάν, Εμπαπέ (88' Μπεν Γεντέρ), Μπενζεμά (71’ Ντιαμπί).

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Ποκατίλοβ, Αλίπ, Μαρότσκιν, Γερλάνοβ, Μπιστρόβ, Ταϊκένοβ, Ζαριμπέτοβ, Κουάτ, Ταπάλοβ (68’ Μπαϊτάνα), Ομιρτάϊεβ (60’ Βασίλιεβ), Αϊμπέτοβ (60’ Ζακσιλίκοβ)

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ