Την προετοιμασία του για το αυριανό (14/11, 17:00) ντέρμπι εναντίον του Ηρακλή στο «Nick Galis Hall», για την 7η αγωνιστική της Basket League ολοκλήρωσε ο Άρης. Το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με απογευματινή προπόνηση και ανάλυση του «Γηραιού» στο βίντεο.
Ειδικότερα, το «κιτρινόμαυρο» πρόγραμμα περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του «Γηραιού» μέσω βίντεο.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ολιβιέ Χάνλαν, Σταύρου Σχίζα, Στέλιου Πουλιανίτη και Γιάννη Σιδηροηλία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

