Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ έγινε αναγκαστική αλλαγή για την Σενεγάλη στο παιχνίδι με το Τόνγκο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ωστόσο, δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό

Για προληπτικούς λόγους αντικαταστάθηκε ο Σαντιό Μανέ στο ματς της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, όταν αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης με το Τόνγκο (1-1).

Ο ομοσπονδιακός κόουτς, Αλιού Σισέ, με όσα είπε καθησύχασε τον Γιούργκεν Κλοπ και τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την άμεση επαναφορά του ποδοσφαιριστή στις υποχρεώσεις του.

 «Δεν είχε κάτι σοβαρό, περισσότερο για ασφάλεια τον αντικαταστήσαμε ώστε να μην επιβαρυνθεί. Κι εμάς η έξοδός του από το παιχνίδι μας αποσυντόνισε και γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η παρουσία του και στη Λίβερπουλ» ήταν τα λόγια του κόουτς των Σενεγαλέζων.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ