Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ογκμπέιντε η προπόνηση, κρίνεται η συμμετοχή του

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία για την 6η αγωνιστική της Basket League


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της έκτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μία προπόνηση στο «PAOK Sports Arena».

Πριν την προπόνηση, προηγήθηκε η ανάλυση των «πράσινων», με βίντεο από τον Άρη Λυκογιάννη. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ογκμπέιντε, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στην ποδοκνημική.

Τι αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ένα ακόμη πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι περιμένει τον ΠΑΟΚ mateco, που υποδέχεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στις 17:00 τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena. Προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ντέρεκ Ογμπέιντε λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ