Εξάντλησε την αυστηρότητα της στον Δημήτρη Μελισσανίδη η αθλητική δικαστής της Λίγκας την ώρα που οι άνθρωποι του Αρη που δυναμίτισαν σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής δεν κλήθηκαν καν σε απολογία. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 23.500 πρόστιμο αφού η συμεριφορά των οπαδών της ήταν υποδειγματική και τίποτα δεν προέκυψε από όλες τις εκθέσεις, να θυμίσουμε πως τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ που πήραν εργολαβία τον Αρη μίλαγαν ακόμη και για ποινή... υποβιβασμού (γέλια) όμως η ποινή του ενός μηνός απαγόρευσης στον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν υπερβολικά αυστηρή αφού τιμωρήθηκε για απλή παρουσία στον διάδρομο των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ! Να τονίσουμε εδώ πως από όλα τα παραμύθρια που διέδιδε ο Αρης για επιθέσεις και τραμπουκισμούς τίποτα δεν υπήρχε στις εκθέσεις και φυσικά στο κατηγορητήριο. Θεωρείται δεδομένο πως ο ηγέτης της ΑΕΚ θα κάνει έφεση.
Αναλυτικά, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
A/ ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Χ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/21/2278793 από 2/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή είκοσι τριών χιλιάδων πεντακοσίων (23.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στους Δ. Μελισσανίδη και Ι. Παπαδόπουλο, την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ σε έκαστο εξ αυτών.
Β/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην από 2/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: συνολική χρηματική ποινή, ποσού τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500,00) ευρώ.
Γ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 30/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/21/2268939 από 1/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δέκα τεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ.
Δ/ ΠΑΕ Λαμία: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 31/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ηθικό δίδαγμα: εισάγεις ένα καράβι άχνη απ την καλή,στήνεις παιχνίδια,τσεπωνεις εκατομμύρια και δεν γυρνάς στην ομάδα ουτε τα μισά και εισαι ιδρυτής μιας εγκληματικής οργάνωσης;; Ολα καλα γίνεται ενα δικαστηριακι για το καλό αθώος και μας συγχωρείτε! Αν πάλι κανεις εργα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!! επενδύεις και στην ομάδα σταματάς πολέμους στο Βελιγράδι και γενικά είσαι ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ; Ένα μήνα αποκλεισμό επειδή κατέβηκες μια βόλτα σε αυτά που εσυ πληρώνεις..στο προσωρινό σου σπίτι διπλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ομάδα σου! Γιατί μπορεί ακόμα σε αυτό το πανηλιθιο κράτος να κυριαρχεί ο προβοκάτορας τραμπουκος αφέντης που φροντίζει τα αγαπημένα του ΜΜΕ! Ένας γνήσιος δημοσιογράφος ανεξάρτητος δεν υπάρχει να τους κρεμάσει στα μανταλακια,να βροντοφωναξει και να τους ξεφτιλίσει λεγοντας το πασιφανές ότι το παράρτημα ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Προεδρε η ιστορία δεν κάνει εκπτώσεις και πάντα "γράφεται" το τι είσαι και το τι έχεις κάνει και θα συνεχίσεις να κανεις δεν χωράει σε ένα απλό σχόλιο και το ξέρουν κι αυτοί οι βρωμιαρηδες αυτο που ακόμα να καταλάβουν ειναι πως οτι κι αν κάνουν θα σου κλ@ σουν αυτά που έχεις μπόλικα και κατ'επεκταση και της ΑΕΚ!!!
Το καλύτερο σχόλιο ...μας δουλεύουν κανονικά και πρώτοι από όλους οι δικαστές.
Εξαιρετικά ευφυής η συγκριτική ανάλυση σου .!!!
ποσο υποκρισια ..;;;ειναι αθωοι ο κοκκαλης κι ο μαρινακης…ημαρτον..!!!
κρατα Μητσαρα….
Η απόφαση δεν είναι εξοργιστική.. αν διαβάσουμε το σκεπτικό της απόφασης η τιμωρία βγαινει βάση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων και όχι με βάση όλα αυτά που το κόκκινο κέντρο προπαγάνδας βομβάρδιζε για δυο μέρες το φίλαθλο κοινό.. ούτε επεισόδιο εις βάρος αρειανού καταγράφηκε.. ούτε παρουσία Μελ.. στα αποδυτήρια διαιτητών υπήρξε.. ούτε όσα ισχυρίστηκε ο καρυπιδης υπάρχουν.. η παρουσία Μελ.. από την μια ήταν παράνομη γιατί και ο διάδρομος θεωρείται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χώρος αποδυτηρίων.. και κρίνει τιμωρίας από την άλλη όμως ήταν επιβεβλημένη γιατί χωρίς την παρουσία του και με δεδομένο ότι ο τσαμπουκάς τους θα ήταν μεγαλύτερος δεν ξέρουμε σε τι καταστάσεις θα οδηγούμασταν.. το μόνο που δεν είναι δίκαιο στην απόφαση είναι γιατί δεν αναφέρθηκε η προκλητική συμπεριφορά ανθρώπων του αρη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.. η μόνη ένσταση που μπορούμε να έχουμε είναι μόνο εκεί.. τώρα η ΑΕΚ καλύτερα να κυνηγήσει πρόσωπα και για τα μυθεύματα και τις συκοφάντες που διέδωσαν όσο επίσης και για την βαριά συκοφαντία στο κόσμο της με τις ρατσιστικές γελοιότητες που μηχανεύτηκαν..
Μας τρέμουν, και έχουν εφιάλτες για το παιχνίδι, ένα είναι το σίγουρο ότι θα φύγουν με ήττα, εχτές κάθισα και τους είδα, δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο με το πάθος θα τους νικήσουμε, δεν ξεχνάμε τα περσινά χαμπερια τους.
Υγ. Εγώ παιδιά πλέον δεν έχω αγχος όταν βλέπω την ομάδα, σφραγίδα του προπονητή μας!!!
είμαι τόσο αηδιασμένος με όλο αυτό που συμβαίνει...αναγούλα μου έρχετε με αυτά τα εκτρώματα που λέγονται "παράγοντες" οι και δικαστές.Η νίκη μας στον Θρήνο τότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένη για ανελέητο πόλεμο γιατί θα σηάνει και τυπικά ότι είμαστε το απόλυτο φαβορι για το πρωτάθλημα και τότε θα πρέπει να δώσουμε ΜΑΧΗ εκτός και εντός γηπέδου
Τον κ.Μελισσανίδη τον τιμωρήσατε γιατί "εξύβρισε τα θεία" ανθρωπάκια της σφαλιάρας . Για τον Τζήλο που πήγανε να τον σκοτώσουνε με σφυριά και σιδερολοστούς θα ανοίξετε το στόμα σας επιτέλους ;;;
Απλά δεν ασχολούμαι
Καλησπέρα αδέρφια στο χωριό μου λένε στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό , Υπομονή λοιπόν. ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Καλησπέρα αδέρφια στο χωριό μου λένε στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό , Υπομονή λοιπόν. ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Από ό,τι φαίνεται αυτοί προκαλούσαν από την πρώτη στιγμή, ο πρόεδρος τσίμπησε και κατέβηκε από τα επίσημα να τους βρίσει. Πρέπει να είμαστε πιο υποψιασμένοι την επόμενη φορά.
Δυστυχώς η διοίκηση δεν μπορεί να προλάβει τα γεγονότα.
Αποδεδειγμένα προσπάθησαν να βρουν τρόπους να μας τιμωρήσουν στο παιγνίδι με το σκουλήκι για να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον γαύρο χωρίς φιλάθλους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το σκουλήκι δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα δρα σαν γουσουφάκι του γαύρου. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι ομάδα υποστηρίζει ο τύπος που κάνει τον πρόεδρο του.
Η διοίκηση ρε παιδιά τι κάνει. Γιατί αφήνει να φθάσουν τα πράγματα μέχρι εδώ? Για το παιχνίδι με τον σκουλήκι το ξέραμε όλη την εβδομάδα ότι κάτι θα παιχθεί. Όποιος άκουγε τι έλεγαν τα σκουλήκια και με επερχόμενο το παιχνίδι με το γαύρο θα καταλάβαιναν ότι κάτι θα παιχθεί. Τα ίδια είχαμε και πέρυσι.
Θα πω και κάτι τελευταίο. Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά ότι τον έχουν στην μπούκα και τον περιμένουν στην γωνία. Τους χαλάει τα όνειρα και τώρα με το γήπεδο έχουν και εφιάλτες.
Ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει μια ομάδα με την δυναμική της ΑΕΚ να έχει δικό της γήπεδο.
Ξέρουμε ότι ο πρόεδρος δεν κρατιέται όταν θίγεται η ομάδα. Γίνεται …. Τίγρης σε υαλοπωλείο.
Ας μην τους δίνει πάτημα για τιμωρίες.
βγάλτε και άλλη χολή βγάλτε όλη την αυστηρότητα σας δήθεν αθλητικοί δικαστές αχυράνθρωποι οι παράγοντες των σκουληκιών ήταν άμεμπτοι στο οακα εεεεεε οκ ελπίζω η διοίκηση να πήρε το μήνυμα..... υπάρχει και ρεβάνς σκουλήκια