Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρικέλμε: Τον Γενάρη, μου είπε ο Καβάνι ότι θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ

Ο αντιπρόεδρος της Μπόκα αποκάλυψε την κουβέντα που είχε με τον Ουρουγουανό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Έντινσον Καβάνι έψαχνε ομάδα, για να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον περασμένο Ιανουάριο, και μάλιστα είχε έρθει σε επαφή με την Μπόκα Τζούνιορς, όπως αποκάλυψε ο Ρομάν Ρικέλμε.

Ωστόσο, στο παιχνίδι που ακολούθησε ο Ουρουγουανός, που ήταν δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του, πέτυχε δυο γκολ και, τελικά, ανανέωσε με την αγγλική ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.

Για εκείνη την κουβέντα που έκανε με τον Καβάνι, τον Γενάρι, ο αντιπρόεδρος της Μπόκα, ο Ρομάν Ρικέλμε, είπε στο TNT Sports το εξής: "Τον Ιανουάριο, ο Καβάνι μού τηλεφώνησε λέγοντας ότι ήθελε να έρθει γιατί έπαιζε λίγο εκεί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μιλώ μαζί του εδώ και πολύ καιρό και μου τηλεφώνησε για να έρθει. Θυμάμαι μιλήσαμε τη μια μέρα και την επόμενη μπήκε και έβαλε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Γύρισε το παιχνίδι. Από τότε άρχισε να σκοράρει όλα τα παιχνίδια και τον ανανέωσαν".

Πρόσθεσε, επίσης, πως "όταν μου τηλεφώνησε κατάλαβα ότι θέλει να παίξει για τον σύλλογό μας (Μπόκα). Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα είμαστε αρκετά τυχεροί να τον δούμε να πανηγυρίζει ένα γκολ στο Μπομπονέρα που είναι αυτό που ονειρεύεται να συμβεί".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ