Τζόελ Εμπίντ και Σεθ Κάρι πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη 102-98 των Φιλαδέλφεια Σίξερς επί των, εξαιρετικών εφέτος, Σικάγο Μπουλς. Οι Σίξερς ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν 50-32, πριν από το 58-44 του ημιχρόνου, με τους Μπουλς να μην το βάζουν κάτω. Μείωσαν σε 100-98, αλλά ο Κάρι ήταν αυτός που... κλείδωσε τη νίκη. Ο Σεθ Κάρι με 22 πόντους και ο Τζοέλ Εμπίντ με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν οι μπροστάρηδες των Σίξερς, με τον Τζορτζ Νιάνγκ να προσθέτει άλλους 18 πόντους. Για τους Μπουλς, ο εκπληκτικός ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν σταμάτησε στους 37 πόντους, με τον Ζακ ΛαΒίν να προσθέτει 27 πόντους και τον Λόνζο Μπολ 13 πόντους.
Με 22/48 τρίποντα, οι Μπρούκλιν Νετς επιβλήθηκαν 117-108 των Ατλάντα Χοκς. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μεχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, τότε που οι Νετς έκαναν επιμέρους 20-4 και πήγαν στο τέταρτο 12λεπτο, έχοντας διαφορά 16 πόντων, 95-79. Ο Κέβιν Ντουράντ με 32 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Νετς, με τον Τζο Χάρις να προσθέτει 18 πόντους με 6/8 τρίποντα και τον Τζέιμς Χάρντεν 16 πόντους και 11 ασίστ. Για τους Χοκς, που κυριάρχησαν στα ριμπάουντ με 52-42, ο ΝτιΆντρε Χάντερ είχε 26 πόντους με 6/6 τρίποντα και ο Τρέι Γιανγκ 21 πόντους (αλλά με 6/22 σουτ), 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Με εκπληκτικό φινάλε, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν 114-92 τους Σάρλοτ Χόρνετς. Λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου, οι Γουόριορς προηγήθηκαν 80-64, αλλά οι Χόρνετς μείωσαν σε 98-92. Όμως, στα τελευταία 5:23 λεπτά της αναμέτρησης, οι Χόρνετς έμειναν άποντοι και οι Γουόριορς με σερί 16-0 έφτασαν στο τελικό 114-92. Με τον Στεφ Κάρι σε μέτρια βραδιά (15 πόντοι με 6/15 σουτ, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ), ήταν ο Τζόρνταν Πουλ (31 πόντοι) αυτός που τράβηξε στο σκοράρισμα τους Γουόριορς, με τους Ντάμιον Λι (15 πόντοι) και Γκάρι Πέιτον (14 πόντοι) να ακολουθούν. Ο Μάιλς Μπρίτζες με 32 πόντους και ο Χέιγουορντ με 23 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των ηττημένων, που είδαν τον ΛαΜέλο Μπολ να μένει στους 14 πόντους με 5/14 σουτ και τον Πι Τζέι Γουάσινγκτον να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι.
Κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Ντάλας Μάβερικς πέτυχαν δεύτερη σερί νίκη, για φέτος, επικρατώντας με 109-108. Οι Μάβερικς προηγήθηκαν μέχρι και με +12, 34-46 στη δεύτερη περίοδο, πριν από το 58-59 του ημιχρόνου. Στη τρίτη περίοδο, οι Σπερς βελτιώθηκαν και πήραν προβάδισμα 10 πόντων, 81-71, για να πάνε στη τέταρτη περίοδο με +2, 83-81. Με τρία λεπτά να απομένουν για το τέλος, ο Τζάλεν Μπράνσον έδωσε προβάδισμα πέντε πόντων, 96-101, στους Μάβερικς, σκοράροντας 5 πόντους σε 32 δευτερόλεπτα. Οι Σπερς μείωσαν σε 102-103, αλλά και πάλι ο Μπράνσον έδωσε τη λύση, με δίποντο και δυο βολές στο τελευταίο μισό λεπτό. Ο Μπράνσον ήταν συγκλονιστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 31 πόντους - συμπεριλαμβανομένων 13 σερί στο φινάλε της τέταρτης περιόδου. Ο Λούκα Ντόντσιτς με 23 πόντους (με 10/25 σουτ), 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ με 23 πόντους ακολούθησαν στο σκοράρισμα. Για τους Σπερς, ο Ντεζάντε Μάρεϊ είχε 23 πόντους, ο Ντέβιν Βάσελ 21 πόντους και ο Ντέρικ Γουάιτ 19 πόντους.
Οι Μέμφις Γκρίζλις νίκησαν 108-106 τους Ντένβερ Νάγκετς, καθώς άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους, με την ομάδα του Ντένβερ να επιστρέφει από το -20. Οι Γκρίζλις ξέφυγαν με 37-17 στην πρώτη περίοδο, αλλά οι Νάγκετς μείωσαν σε 56-55 στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Έκτοτε το ματς ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται συνολικά 19 φορές στο σκορ, ενώ υπήρξαν και 7 ισοπαλίες, για να φτάσουμε στο δραματικό τέλος, με τον Μοράντ να κάνει το σκορ 108-106 με 1/2 βολές και τον Γιόκιτς να αστοχεί στην τελευταία επίθεση του Ντένβερ. Ο Τζάρεν Τζάκσον με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Τζα Μοράντ να προσθέτει 18 πόντους και τους Ντέσμουντ Μπέιν και Κάιλ Άντερσον από 16 πόντους. Ο Γιόκιτς με 34 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης των Νάγκετς σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Γουίλ Μπάρτον να προσθέτει 26 πόντους και τον Μάικλ Πόρτερ 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Ο Μάιλς Τέρνερ είχε 7/10 τρίποντα και βοήθησε τους Ιντιάνα Πέισερς να επικρατήσουν 111-98 των Νιου Γιορκ Νικς. Στο ημίχρονο, οι Πέισερς προηγήθηκαν 59-50, έφτασαν τη διαφορά μέχρι και το +15 και, παρότι οι Νικς πλησίασαν, 85-83, με σερί 5-0 πήραν, ξανά, τον έλεγχο, σε ένα παιχνίδι όπου, σε κανένα σημείο, δεν έχασαν το προβάδισμα. Ο Τέρνερ ήταν μαγικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 25 πόντους και 13 ριμπάουντ, κυριαρχώντας κοντά και μακριά από το καλάθι, σε μία βραδιά καριέρας. Από κοντά και ο Καρίς ΛεΒέρτ με 21 πόντους, με τον Μάλκολμ Μπρόγκτον να προσθέτει 17 πόντους. Για τους Νικς, ο Αρ Τζέι Μπάρετ είχε 23 πόντους και ο Τζούλιους Ραντλ 18 πόντους (αλλά με 6/16 σουτ) και 14 ριμπάουντ.
Εκτός έδρας, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μετράνε τέσσερις ήττες, σε ισάριθμα ματς, αφού, ούτε στο Κλίβελαντ νίκησαν, με τους Καβαλίερς να επικρατούν 107-104. Ο Τζάρετ Άλεν με 24 πόντους και 17 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Κόλιν Σέξτον να προσθέτει 21 πόντους και τον Ντάριους Γκάρλαντ 19 πόντους και 10 ασίστ. Για τους Μπλέιζερς, ο Λίλαρντ είχε 26 πόντους (αλλά με 10/27 σουτ) και 8 ασίστ, ο Νόρμαν Πάουελ 23 πόντους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 21 πόντους.
Με εκρηκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν 92-79 τους Μάτζικ, μέσα στο Ορλάντο. Μετά το 46-44 του ημιχρόνου, οι Σέλτικς ξεκίνησαν τη τρίτη περίοδο με σερί 16-0 και δεν έχασαν τον έλεγχο μέχρι το φινάλε. Ο Τζέιλεν Μπράουν με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέισον Τέιτουμ να προσθέτει 14 πόντους (αλλά με 4/16 σουτ) και τους Αλ Χόρφορντ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς από 12 πόντους. Για τους Μάτζικ, οι Γουέντελ Κάρτερ και Κόουλ Άντονι είχαν από 13 πόντους και ο Αρ Τζέι Χάμπτον 12 πόντους.
Στην Ουάσινγκτον, οι Τορόντο Ράπτορς πέτυχαν πέμπτη σερί νίκη, επικρατώντας 109-100 των Γουίζαρντς. Από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα, οι Ράπτορς κυριάρχησαν στο παρκέ, πήραν διαφορά έως και 16 πόντων και με όμορφο μπάσκετ έφτασαν στην τελική επικράτηση. Ο Φρεντ ΒανΒλίτ με 33 πόντους ήταν ο ηγέτης των νικητών, με τον Ότζι Ανουνόμπι να προσθέτει 21 πόντους και τους Γκάρι Τρεντ και Σβι Μίχαλιουκ από 15 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, που είδαν τον Κάιλ Κούζμα να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού, ο Μπράντλι Μπιλ είχε 25 πόντους, ο Μοντρέζλ Χάρελ 15 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Ραούλ Νέτο 14 πόντους.
Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατέγραψαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το 126-115 επί των Τίμπεργουλβς, μέσα στη Μινεσότα. Ο Τζορτζ με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο ηγέτης των νικητών, με τον Τζάκσον να προσθέτει 29 πόντους και τον Νικολά Μπατούμ 20 πόντους. Για τους Γουλβς, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία ΝτιΆντζελο Ράσελ, ο Άντονι Έντουαρντς είχε 28 πόντους, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς 18 πόντους (αλλά με 6/16 σουτ) και 11 ριμπάουντ και ο Μαλίκ Μπίσλεϊ 14 πόντους.
Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν είχαν σημειώσει εντός έδρας νίκη φέτος. Αυτό άλλαξε κόντρα στους - χωρίς Γουίλιαμσον και Ίνγκραμ - Νιου Ορλινς Πέλικανς, τους οποίους νίκησαν με 112-99, στηριζόμενοι σε ένα σερί 14-0 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, χάρη στο οποίο ξέφυγαν με 106-91. Ο Χάρισον Μπαρνς με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να προσθέτει 20 πόντους και τον ΝτιΆρον Φοξ να προσθέτει 19 πόντους. Για τους Πέλικανς, οι ΝτιΒόντε Γκράχαμ και Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ είχαν από 16 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Τα αποτελέσματα των αγώνων, που έγιναν τα ξημερωματα, στο NBA (πατήστε επάνω στα ματς για στατιστικά):
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 107-104
Ιντιάνα Πέισερς-Νιου Γιορκ Νικς 111-98
Ορλάντο Μάτζικ-Μπόστον Σέλτικς 79-92
Φιλαδέλφεια Σίξερς-Σικάγο Μπουλς 103-98
Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Τορόντο Ράπτορς 100-109
Μπρούκλιν Νετς-Ατλάντα Χοκς 117-108
Μέμφις Γκρίζλις-Ντένβερ Νάγκετς 108-106
Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Λος Άντζελες Κλίπερς 115-126
Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντάλας Μάβερικς 108-109
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σάρλοτ Χόρνετς 114-92
Σακραμέντο Κινγκς-Νιου Ορλινς Πέλικανς 112-99
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

