Πέρυσι, τέτοια περίπου εποχή η Μαγιόρκα φιλοξενούσε την Μπαρτσελόνα. Προπονητής των Νησιωτών ήταν ο Γκρεγκόριο Μανθάνο ο οποίος πλέον βρίσκεται στην Σεβίλλη. Η δήλωση που είχε κάνει πριν την αναμέτρηση ο Ισπανός προπονητής έχει μείνει στην ιστορία. «Πως θα σταματήσουμε τον Μέσι ; Θα πάρουμε ένα δίκαννο και μπαμ μπαμ», είχε δηλώσει.
Έναν χρόνο μετά, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μαγιόρκα στο «Καμπ Νου». Για το παιχνίδι μίλησε ο αμυντικός των Νησιωτών, Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ, που βρήκε τον τρόπο να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι. Όχι με κάποιο ...δίκαννο πάντως, αλλά με ...κλωτσιές. «Εάν κατεβώ στο γήπεδο θα πρέπει να μαρκάρω τον Μέσι που είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Εάν όμως παίξω θα χρειαστεί να τον σταματήσω με κάποιο τρόπο, θα χρειαστεί να παραμείνω συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι χωρίς να του αφήσω ούτε καν ένα μέτρο. Δεν είναι απαραίτητο να κάνω ένα επιθετικό μαρκάρισμα, αλλά εάν πρέπει να δώσω μερικές κλωτσιές θα τις δώσω. Το ποδόσφαιρο είναι παντού ένα άθλημα επαφής και ο Μέσι, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ποδοσφαιριστές όπως οι άλλοι», δήλωσε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!