Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ιμπραΐμοβιτς: Χωρίς εμένα, η Παρί δεν θα ήταν εδώ σήμερα

Ο Σουηδός φορ μίλησε για τη θητεία του στην ομάδα του Παρισιού

Το 2012, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία έμεινε για τέσσερα χρόνια, με απολογισμό 156 γκολ και 61 ασίστ σε 180 παιχνίδια.

Ο Σουηδός επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν πήγε στην Παρί για τα λεφτά, προσθέτοντας πως χάρη σε εκείνον, η ομάδα βρίσκεται εδώ που είναι σήμερα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στο Telefoot, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Παρί. Ο κόσμος πιστεύει ότι πήγα εκεί για να βγάλω χρήματα, να απολαύσω την πόλη και τη ζωή. Αλλά όχι, πήγα για να αλλάξω τον σύλλογο. Χωρίς εμένα, η Παρί δεν θα ήταν εδώ σήμερα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ