Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δέδας: Πάμε για τη νίκη στη Ρίγα για να μπούμε στο κόλπο της πρόκρισης και να ζεστάνουμε τον κόσμο μας (VIDEO)

Οι δηλώσεις του προπονητή της Βασίλισσας αμέσως μετά την νίκη επι του Ιωνικού (59-65)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ευχαριστημένος απο την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, δήλωσε ο προπονητης της Βασίλισσας  Στεφανος Δέδας, στη κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την νίκη επι του Ιωνικού (59-65). Επιπλέον αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γέλοβατς αλλά και στη επόμενη ευρωπαική υποχρέωση της ΑΕΚ στη Λετονία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Έχουμε αλλάξει λίγο την ατζέντα μας τακτικά, πάμε να ελέγξουμε τα ματς αμυντικά. Δεν πατάμε ακόμα καλά στα πόδια μας για να ανοίγουμε τα παιχνίδια. Η αμυντική προσέγγιση είναι ο πρώτος στόχος. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από κάποια κομμάτια. Στις αποφάσεις μας ήμασταν λίγο διστακτικοί. Η άμυνα ήταν πάντα εκεί όμως για εμάς.  Μέχρι να φορμαριστεί η ομάδα δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Με τον Γέλοβατς είναι κομμάτι του παιχνιδιού ο τραυματισμός του. Σίγουρα θα μας βοηθούσε. Αυτή είναι η δουλειά όμως του προπονητή και της ομάδας, να αντιδράσει και να ετοιμάσει τους επόμενους παίκτες».

Για τη συνέχεια: «Παίζουμε στη Ρίγα ένα πολύ σημαντικό ματς πρέπει να νικήσουμε να κάνουμε τρίτη σερί νίκη και να μπούμε στο παιχνίδι πρόκρισης έτσι ώστε στο ματς με τον Κολοσσό να ζεσταθεί ο κόσμος μας και να μας υποδεχτεί με καλό μομέντουμ. Πάμε στη Λετονία με προβλήματα και με ιδιαίτερη κατάσταση λόγω κοβιντ αλλά στόχος είναι η νίκη».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ