Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πριν από το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Μαρσέιγ είχε αναφέρει πως για εκείνον δεν υπάρχει κανείς άλλος για να πάρει την Χρυσή Μπάλα πέρα από τον Λιονέλ Μέσι.
«Απάντησα από την καρδιά μου. Και να μην ήμασταν στην ίδια ομάδα, να μην τον είχα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ μου, πάλι τον Μέσι θα ψήφιζα για το βραβείο» είχε πει ο Ποτσετίνο, όμως, ίσως να μην είχε υπολογίσει τις αντιδράσεις που θα προκαλούσαν αυτά τα λόγια.
Με νέα τοποθέτησή του στην ισπανική AS, ο τεχνικός της Παρί αποκάλυψε ότι: «Όταν άκουσαν ότι θα ψήφιζα αποκλειστικά τον Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα, ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ ήρθαν και μου εξέφρασαν την απορία τους γιατί δεν θα επέλεγα εκείνους.
Όπως και να 'χει, θα ήταν θετικό να πάρει τη διάκριση οποιοσδήποτε παίκτης της Παρί, ο Μέσι όμως το αξίζει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

