Το κλίμα της ΑΕΚ στα αποδυτήρια έχει «δέσει». Και γι’ αυτό ευθύνη φυσικά φέρει και ο Αργύρης Γιαννίκης με τους συνεργάτες του. Εχει το δικό του τρόπο να επικοινωνεί ο προπονητής κι αυτό φάνηκε και μετά το ματς του Βόλου. Αφού τελείωσε τις δηλώσεις του στην CosmoteTVο Γιαννίκης μπήκε στα αποδυτήρια και ενημέρωσε τους παίκτες για την προπόνηση της Δευτέρας, το ρεπό της Τρίτης και για διπλή προπόνηση της Τετάρτη. Όμως πρόσθεσε σε αυτό το σημείο: «θα κόψω τη μία προπόνηση την Τετάρτη, αλλά θέλω να δω τον πιο δυνατό πανηγυρισμό σας». Όπως κι έγινε… Και ο πανηγυρισμός δόθηκε και μία προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη. Το βράδυ μάλιστα της Τετάρτης ο Αντρέ Σιμόες θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα είχαμε τη Δευτέρα την ανάλυση του αγώνα της Κυριακής από τον Αργύρη Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές του. Συνηθίζει ο προπονητής την επομένη των αγώνων να φτιάχνει ένα βίντεο και να το αναλύει στους ποδοσφαιριστές σχετικά με όσα του άρεσαν και όσα δε του άρεσαν απ’ το παιχνίδι.
Για το Βόλο ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την τακτική προσέγγιση που υπήρξε. Ωστόσο, έκανε παρατηρήσεις σχετικά με τις δεύτερες. Παρατήρησε ότι χάνοντας αρκετές δεύτερες μπάλες στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ανακτά περισσότερες επιθέσεις. Είναι δεδομένο πως θα δουλέψει κι αυτό το κομμάτι ο Γιαννίκης στις επόμενες προπονήσεις εν όψει Άρη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλημερα κάποιος να με βοηθήσει, για να πας γήπεδο χρειάζεται να έχεις κάνει το εμβόλιο? η μπαίνεις κανονικά?
Η ΑΕΚΑΡΑ από μόνη της είναι εμβολιο
Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίων 6 μηνών. Μόνο με αυτά μπαίνεις στο γήπεδο.
Κάθε φορά που τελείωνε ένα παιχνίδι πέρυσι σκεφτόμουν ότι καλύτερα να μην έχουμε επόμενο. Φέτος μετά τους πανηγυρισμούς μετά από κάθε νίκη ξυπνάω την άλλη μέρα και σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να περιμένω μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι το επόμενο ματς.
αυτο!
Το εχω ξαναπει αμετρητες φορες ονειρο μου ηταν να εχουμε εναν Γερμανο προπονητη εχουν αλλη φιλοσοφια αλλη νοοτροπια , πραγματα που δεν τα εχουν προπονητες αλλων χωρων και κυριος Βαλκάνιων και φαινεται απο την πρωτη μερα πειθαρχεία, πρεσινγκ με εναν στην μπαλα και η αλλη γυρο γυρο σε παικτες και οχι να πανε και να πεφτουν 2 κ 3 σε εναν παικτη σαν συγκρουση σε μετοπικη, κατοχη μπαλας, δευτερες μπαλες , ορθολογικη αντεπιθεση βλεπω τεραστια διαφορα απο τα πρωτα αυτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδια .Μπραβο Γιαννικη ευχομαι μαζι με ολα τα αλλα να εχεις και το Αστρο και να μεινεις πολλα χρονια
Ας του δώσουμε τον χρόνο που του πρέπει. Έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια για κάθε προπονητή. Αν δεν μείνει να δείξει το όποιο έργο του πως θα κριθεί;
Μπράβο στον coach και μπράβο σε όλη την ομάδα για την αυταπάρνηση που έδειξαν και για την σημαντική νίκη. Από σήμερα όμως το μυαλό όλων πρέπει να είναι στο παιχνίδι με τον Άρη. Άσχετα τι θεωρούμε εμείς οι οπαδοί για το μάτς , οι παίχτες πρέπει να το δούνε σαν ντέρμπι κορυφής το παιχνίδι που έρχεται... Ο Άρης αν δεν είχε το -6 θα ήταν ακριβώς πίσω μας στην βαθμολογία και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να προσεγγίσουν όλοι το ματς. Ο λαός της ομάδας θα είναι εκεί δίπλα τους , θα κάνουμε έδρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όπως μόνο εμείς ξέρουμε το ΟΑΚΑ και θα σπρώξουμε την ομάδα του Γιαννίκη σε ακόμα μία νίκη. Περιθώρια για πανηγυρισμούς δεν υπάρχουν. Αυτά τελείωσαν χθες. Οποιοι και να παίξουν πρέπει να ματώσουν για την νίκη και μόνο!! Το παιχνίδι θα είναι από τα ποιο δύσκολα που έχουμε δώσει ως τώρα !! Πάμε ΑΕΚΑΡΑ!!