Quantcast
NEWS
43 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δέλλας: Όλοι μαζί θα πάμε μπροστά

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε από την Αγία Πετρούπολη για τον αγώνα με τη Ζενίτ και την αναστάτωση που υπάρχει στην ομάδα, ζητώντας ενότητα από όλους

Σαν πραγματικός αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας από την Αγία Πετρούπολη. Ο «Κολοσσός» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ζενίτ αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, ενώ ζήτησε την ένωση όλων προκειμένου να μπει η ομάδα ξανά στο δικό της κανονικό δρόμο.

«Σίγουρα, η ομάδα αυτή τη περίοδο έχει μια αναστάτωση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτό. Κοιτάμε πάντα μπροστά. Είναι πολύ καλό, ότι υπάρχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα ώστε να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από τον προβληματισμό που υπάρχει γύρω μας και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αποδείξουμε γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Και να αποδείξουμε πάνω απ' όλα στους εαυτούς μας, ότι δεν έχουμε ξεχάσει το ποδόσφαιρο που παίξαμε στη προετοιμασία και σε κάποια ακόμα ματς. Αν και πιστεύω, πως από δικά μας λάθη χάθηκαν βαθμοί ως τώρα», είπε αρχικά ο Τραϊανός Δέλλας ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Ζενίτ:

«Η Ζενίτ τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή πορεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποτελείται από πολύ καλές μονάδες, αλλά είναι πολύ δεμένη και ως ομάδα. Όπως κάθε ομάδα, έτσι και αυτή, έχει τρωτά σημεία και αυτά πρέπει να βρούμε εμείς. Σίγουρα, θα πρέπει να έχουμε μια πολύ καλή απόδοση, ώστε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως, εξ αρχής η Ζενίτ ήταν φαβορί του ομίλου. Ακόμα και να μην υπήρχε αναστάτωση στην ομάδα, πάλι φαβορί θα ήταν η Ζενίτ. Από εμάς περιμένω να βγάλουμε το καλύτερο, τον ποδοσφαιρικό, τον ανδρικό εγωισμό που έχει ο καθένας μέσα του για να έχουμε τύχη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σε καλή φόρμα. Μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να βγούμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην ομοιογένεια που πρέπει να έχει η ομάδα, έχοντας ως αφορμή την κακή αμυντική λειτουργία. Σε αυτό το σημείο ζήτησε και ενότητα σε όλα τα επίπεδα: «Το θέμα στο ποδόσφαιρο δεν είναι οι τέσσερις που παίζουν στην άμυνα, αλλά η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Νομίζω πως έχει να κάνει περισσότερο με τη δική μας αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι. αποδεδειγμένα κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά εσύ μπορείς να το κάνεις εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται η ομάδα είναι να είμαστε ψύχραιμοι και με καθαρό μυαλό, ώστε να βάλουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο για το ελληνικό πρωτάθλημα, επειδή είναι ακόμα νωρίς. Ολοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Ολοι μαζί θα φέρουμε την ΑΕΚ ξανά στο δρόμο που χρειάζεται».

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ