ΚΥΠΡΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δόξα Κατ.-Άρης Λ.: 1-2
(Ανάνε 7’-Στεπνίσκι 86’, Σικόρσκι 89’)
Με δύο γκολ στα τελευταία στάδια του αγώνα, από τους Στεπίνσκι και Σικόρσκι, ο Άρης έφερε τούμπα τον αγώνα κόντρα στην Δόξα και πανηγύρισε το 4ο τρίποντο και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Στους 14 βαθμούς η «ελαφρά ταξιαρχία», παραμένει στους 6 βαθμούς η Δόξα.
Μόλις στο 7ο λεπτό η Δόξα άνοιξε το σκορ με το δυνατό σουτ του Ανανέ. Αρχικά ο επιθετικός από το Μπενίν εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα κτύπησε στο τοίχος, κατέληξε στον ίδιο και με βολέ νίκησε τον Βάνα για το 1-0.
Ο Άρης απάντησε στο 11’ με ένα σουτ του Γκαρσία με τον Σισκόφκσι να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 19΄ο Αντόμοβιτς δοκίμασε τον Βάνα με το Ισπανό να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
Στο 29’ ο Σαντίκ από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να γυρίσει και να τελειώσει την φάση, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά το Βάνα.
Λιγότερες οι καλές φάσεις στην επανάληψη με τον Άρη να έχει καλή ευκαιρία στο 62΄όταν το γύρισμα του Μπαμπίκα πέρασε παράλληλα με την γραμμή τέρματος, κατέληξε στον Καζού που όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.
Στο 80’ ο Σικόσκι βρέθηκε μόνος με τον Σισκόφκι, έκανε το πλασέ όμως ο κίπερ της Δόξας απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.
Έξι λεπτά αργότερα ο Στεπίνσκι με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Άρη ενώ στο 89΄ο Σικόρσκι ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα της Λεμεσού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

