Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στην ΑΕΚ και οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ και εξετάζονται από τον Σταύρο Αδαμίδη, συνεχώς και πληθαίνουν. Η διοίκηση της Ένωσης έχει ήδη ιεραρχήσει κάποιες περιπτώσεις, εκ των οποίων φαίνεται πως ξεχωρίζει τους «εκλεκτούς». Σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός συνθέτει το πληρέστερο προφίλ από τους υπόλοιπους τεχνικούς που εξετάζονται, καθώς είναι πετυχημένος και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής, παρόλο που ακόμα βρίσκεται στην αρχή της καριέρας του, με τη δεύτερη ιδιότητα. Μάλιστα, σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Εξέδρα», αποκαλύπτει τις «10 εντολές», όπως τις αναφέρει και είναι τα πράγματα που ζητάει ο «μονομάχος» από τους ποδοσφαιριστές του.
1) Η πεποίθηση, πάνω από όλα: Προτιμώ έναν καλό ποδοσφαιριστή που ξέρει τι θέλει αυτός και τι θέλω εγώ, παρά έναν εξαιρετικό που έχει αμφιβολίες.
2) Η προσπάθεια δεν διαπραγματεύεται. Ποτέ. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνεται παντού και απόλυτα. Σε κάθε αγώνες, σε κάθε προπόνηση, ανά πάσα στιγμή.
3) Μπροστά στην αντιξοότητα, υπομονή. Δεν πρέπει να απελπίζεσαι στις αναποδιές.
4) Προσαρμογή σε κάθε αγώνα και σε κάθε κατάσταση. Κανένα σύστημα δεν είναι η απόλυτη αλήθεια.
5) Το συνολικό καλό πάντα πάνω από το ατομικό καλό. Παίκτες που δίνουν τα πάντα κοιτάζοντας το καλό της ομάδας.
6) Περισσότερη ταχύτητα και κάθετες πάσες, λιγότερη... περιττή κυκλοφορία που μπορεί να καθυστερεί το παιχνίδι.
7) Κάθε μέλος του ρόστερ είναι πολύτιμο και απαραίτητο.
8) Απλό παιχνίδι χωρίς τσαλιμάκια. Δεν χρειάζεται τα εύκολα να γίνονται δύσκολα.
9) Στόχος να είσαι πρωταγωνιστής σε κάθε παιχνίδι. Η νίκη είναι ο σκοπός, αλλά όχι... αυτοσκοπός.
10) Κάθε αγώνας τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα. Μάχη μέχρι τέλους και εκμετάλλευση κάθε δευτερολέπτου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΩΡΑΙΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ..... ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!
Ενδέκατη Εντολή.......................ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..............ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.......!!! --ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ-- είναι της μοίρας γραφτό
re file mas exeis kourasei ta @@ den paei allo,na se dw ton noemvri pou tha maste sto -15 ti tha les,an sunexizeis kai les ta idia tha eisai kai epishma klinika ilithios
Toν Μάιο που θα σηκώνει το ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ο ΛΥΜΠΕ εσύ τι θα είσαι? ΜΗΝ δέχεστε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που λένε πως η ΑΕΚ δεν πρέπει να λέει πως πάει για Πρωτάθλημα.. Να ΑΠΑΝΤΑΤΕ σε ΟΛΟΥΣ ότι "η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και πάει ΠΑΝΤΑ για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"
Ποιά προπραγάνδα δεχόμαστε αγόρι μου, ποιός σου επιτρέπει να μας λες ηλίθια πρόβατα; Αυτά που βλέπουμε κρίνουμε! Το ρόστερ έχει κενά και (ευτυχώς για το ποδόσφαιρο) δεν παίρνονται έτσι τα πρωταθλήματα. 1+1 κάνουν 2, δε χρειάζεται μεγάλη φιλοσοφία.
Τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ παίρνονται ακόμα και με κενά στο ρόστερ γιατί είσαι ΑΕΚ Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και θα ΠΑΡΕΙ το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!
Ηθελα να ξερα, αυτός απο την Εξεδρα που έγραψε αυτή τη μ@λ@κί@ , πλήρώνεται ή πληρώνει για να γράφει? Μάλλον όμως έχουμε τους εφημεριδες και δημοσιογράφους που μας αξίζουν. Άσχετοι με το ποδόσφαιρο, κατευθυνόμενοι και αρπακολατζήδες. Ειδικα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ έχουμε γεμίσει με τετοιους. Περαστικά και του χρόνου με υγεία!!!!
ποιος εισαι ρε Σιμεονε...Ο GOD????
Bravo ρε εξέδρα! Οι 10 εντολές των άλλων προπονητών: 1) Η προσπάθεια διαπραγματεύεται. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ανάγκη να τα δίνει όλα. Στις προπονήσεις μπορεί να αράζει γενικά. 2) Αν φάμε γκολ τα παρατάμε. Απελπιζόμαστε αμέσως. 3) Κάθε φορά παίζουμε το ίδιο σύστημα και ό,τι γίνει. 4) Το ατομικό καλό πάντα πάνω από το συνολικό καλό. Δεν με νοιάζει τι θα κάνει η ομάδα, το θέμα είναι να παίξουν καλά ένας-δύο παίκτες. 5) Μην τρέχετε και μην κάνετε πολλές πάσες. Πάμε αργό και βασανιστικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδόσφαιρο. 6) Εντάξει δεν τους υπολογίζω και όλους. 12-13 άντε 14 οι υπόλοιποι είναι για τα οικογενειακά διπλά. 7) Μόνο τσαλιμάκια. Πρέπει τα εύκολα να γίνονται δύσκολα. 8) Στόχος είναι να είσαι κομπάρσος στο παιχνίδι. Η ήττα είναι ο σκοπός, αλλά όχι... αυτοσκοπός. 9) Ο αγώνας τελειώνει γύρω στο 80'. Μετά δεν έχει σημασία τι θα γίνει. Μπορείτε να αράζετε γενικά. Δεν τρέχει. 10) Η εξέδρα είναι κορυφαία εφημερίδα, τη συνιστώ σε όλους.
Χαχαχαχα! Τα 'σπασες φιλαράκο!!!! Σε αυτή τη χώρα η μ@λ@κία π'αει σύννεφο....
χαχα, θεός! :D
EGO THA PO MAZI SOY SE OLA, EKTOS APO THN 6 EDOLH.EDO MAS TA XALAS, KYRIOS OTAN LES PERISSOTERH TAXYTHTA.TAXYTHTA = PROPONHSH SKLHRH.EMEIS STHN ELLADA PAME STH PROPONHSH GIA XABALE GIA 1-1.5 HR. GIA NA EXOYME STYLAKI GIA TIS GOMENES TO BRADY STA BOYZOYKIA ,BARAKIA KAFETERIES KLP. AN NOMIZEIS OTI BOREIS NA BGALEIS TH TAXYTHTA EKTOS, APO THN 6 EDOLH,KANENA PROBLHMA ..XALARA PADA XALARA.AN DE, PAS NA MAS KANEIS TO MAGA ,KATHE MERA ,TRABHGMA EDO TRABHGMA EKEI ,PONOS EDO PONOS EKEI.DEN GNORIZEIS APO ELLHNIKH PRAGMATIKOTHTA.THA TH MATHEIS MESA SE 5-10 MERES.TO POLY.
ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ!!! ΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ !!!!!
H perigrafh fotografizei to natso?
H perigrafh fotografizei to natso?
το δευτερο που ζηταει παει γαντι για τον σκοκο!!!!!!!!!!!!!!!
An theloune na kanoune mia arxi as ton paroune kai siga siga na allaksoune tin omada apo tin proslipsi proponiti tha fanei ti sxedia exoune gia thn omada mas.Tha xreiastei na perasei kairos vevaia edo pou exoume ftasei einai kai i teleutaia lisi pou mas apomenei kai afto pistevo oti kseroune oi dioikountes.
dodekath entoli : PARTE KAI TO KYPELO MAS ANIKEI KAI AUTO ..... EINAI THS MOIRAS GRAFTO EPISIS
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΠΙΕΙΣ ΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΣΟΥ ΟΥ ΕΠΙΔΩΘΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΟΥ ΚΩΛΟΒΑΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ ΠΡΟ ΚΕΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΑΣ ΠΑΓΚΟ ΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗ.
Αυτό το άρθρο, για την Εξέδρα αναφέρομαι, είναι για να αυτοικανοποιούμαστε, τι στιγμή που ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έρχεται ο προπονητής αυτός. Είναι σαν να διαβάζει ένας χωρισμένος ¨Ελληνας πάμφτωχος 50άρης τι ζητάει από έναν άντρα η Μέγκαν Φοξ...
EKSERETIKA DIGMATA GRAFIS KAI WS PROPONITIS...MAKARI NA TA KATAFEREI O ADAMIDIS KAI NA TON PISI NA ERTHEI.....PISTEVW PWS ME AUTON STO TIMONI THA DOUME ALLON SCCOCO MESA STO GIPEDO KAI AN SINEXISEI NA APODIDEI TO IDIO KALA OPWS MEXRI TWRA O TZIMPOUR TOTE THA KANOUN THRAFSI AUTOI OI DIO MPROSTA....
dodekath entoli : PARTE KAI TO KYPELO MAS ANIKEI KAI AUTO ..... EINAI THS MOIRAS GRAFTO EPISIS
1) Η πεποίθηση, πάνω από όλα: Προτιμώ έναν καλό ποδοσφαιριστή που ξέρει τι θέλει αυτός και τι θέλω εγώ, παρά έναν εξαιρετικό που έχει αμφιβολίες. 3) Μπροστά στην αντιξοότητα, υπομονή. Δεν πρέπει να απελπίζεσαι στις αναποδιές. 7) Κάθε μέλος του ρόστερ είναι πολύτιμο και απαραίτητο. 9) Στόχος να είσαι πρωταγωνιστής σε κάθε παιχνίδι. Η νίκη είναι ο σκοπός, αλλά όχι... αυτοσκοπός. 4 ΛΑΘΗ ΣΤΑ 10? ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΨΟΣΙΜΕΟΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΟΥΤΕ ΜΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ;;; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ;;; ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ... ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ) ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ. ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΚΩΣΤΕ- ΤΙΜΟΥΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΣΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΚΕΙ ΕΓΓΥΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΝΤΑΤΟΜΟ, ΓΙΑΧΙΤΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΛΠ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΑΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.