Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα από τη Ρωσία, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Κριστιάν Νασούτι. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, λίγο πριν η ομάδα επιβιβαστεί στ αεροπλάνο και αναχωρήσει για την Αγία Πετρούπολη, μίλησε για το αυριανό ματς, αλλά και την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ομάδας. Αρχικά ο Αργεντινός ρωτήθηκε για το πόσο μπορεί να επηρεάσει την ομάδα η παραίτηση του προπονητή, για να πει: «Σίγουρα μία αλλαγή προπονητή πάντα στεναχωρεί τους παίκτες, ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Θα πρέπει τώρα να γυρίσουμε σελίδα, ας συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει, αν το ματς με τη Ζενίτ θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα της χρονιάς: «Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλός μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό, αύριο, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Όσο για την επιθετική γραμμή της Ζενίτ, που αυτή την περίοδο πετάει... φωτιές, ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει επιθετικούς, όπως ο Κερζακόφ, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, για να απαντήσει: «Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει αύριο. Αυτή είναι μία απόφαση του προπονητή. Αν είμαι εγώ ένας από τους δέκα παίκτες που θα παίξουν, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο για αυτό πάμε και εμείς εκεί, για να κάνουμε ότι καλύτερο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ενώ κλείνοντας τα λεγόμενά του, ρωτήθηκε για το τι πιστεύει ότι έφταιξε και η ομάδα έφτασε τόσο γρήγορα να αλλάξει προπονητή. «Σίγουρα όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Στην αρχή παίζαμε καλά. Στην πορεία κάπου έπεσε η απόδοσή μας. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνει αυτό και θα μπορέσουμε και πάλι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ για να μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι θέμα του νέου προπονητή να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΛΟ!
Καλα, αυτός πότε ήρθε και έχει και άποψη ότι πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Έχει διαβάσει καμιά σελίδα από το βιβλίο ΑΕΚ; Α ρε χτεσινοί που μαζευτήκανε!
ΜΗΝ δέχεστε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που λένε πως η ΑΕΚ δεν πρέπει να λέει πως πάει για Πρωτάθλημα.. Να ΑΠΑΝΤΑΤΕ σε ΟΛΟΥΣ ότι "η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και πάει ΠΑΝΤΑ για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"
Ποιες ήταν οι συνθήκες δώνη?οι συνθήκες σε εσένα ήταν άριστες, μην συγκρίνεις τον ντούσαν με σένα, ο ντούσαν ειχε πόλεμο εκ των έσω εσύ δούλεψες κάτω από απόλυτα φυσιολογικές συνθήκες, ο ντουσαν έχει αποδειχει τι πρόπονητης είναι,βγήκε ο ψαριανός και είπε τι?Ψαριανέ με αυτά που λες διαχωρίζεις τους οπαδούς και τους φιλάθλους σε 2 στρατόπεδα, σπείρεις κοινώς διχόνοια είμαστε όλη Α Ε Κ αυτην υποστηρίζουμε ο ντούσαν έχει αποδείξει τι προπονητής ειναι και τι έχει δώσει στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα μην μιλάς για μεταγραφές του ντουσαν γιατι και εσυ εκανες μεταγραφή στην πολιτική πριν μίλησουμε για την ομάδα μας σκεφτόμαστε. Μήπως φταίει μια μερίδα οπαδών???????μήπως οι διοικήσεις του παρελθόντος πλην μίας και μισής???????????????????μήπως η αδιαφορία μερικών παικτών???????Ξυπνήστε από τον λήθαργο όλοι σας!!!!!είμαστε όλοι Α Ε Κ!!!!!!Και εσείς στην original βγάλτε και κανα νέο πρόεδρο πχ παλαίμαχο!!!!ο ντουσαν έφυγε γιατί οι διοικησεις ήταν του κώλου,ζήτησε συγνώμη,τι δηλαδη ήρθε για να κάνει κακό στην ομάδα???έχει βαλει και χρήματα απο την τσέπη του και έχουν πάει καπου συγκεκριμένα 20000 euro plus, ειναι αεκτζής τέλος, δεν έκανε μηνυση για καλλιθέα και εφυγε κύριος, είμαστε ολη Α Ε Κ, ΨΑΡΙΑΝΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Α Ε Κ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Είμαστε ΑΕΚ και μπορούμε να πάρουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!
Diladi re pedia, kaname tin Zenit na miazei Barcelona? Ksipnate re!!! Eimaste AEK... Pame gia tin niki sti Rossia kai den fovomaste kanena. Otan pezeis Europaika pexnidia ennoeite oti tha pekseis me diafores omades megales, pio mikres kai loipa. Entaksi i Zenit ekane kali poria stin Europi ta teleutaia xronia alla den einai kai to megalo onoma, min trellathoume kiolas...
DEN EINAI 8EMA ISTORIAS FILE H ZENIT BARCA ENNOEITAI PWS DEN EINAI EINAI 8EMA BUDGET. K BROSTA THS EIMASTE ARKETA MIKROI S AYTO TO 8EMA..
Με το καλό να παίξει η ομάδα να δούμε βέβαια με ποιούς,οταν έχει επιλογές όπως Νασούτι,Εντερ,Αργυρίου για άμυνα δεξί μπάκ και κέντρο φτάνει να τους χρησιμοποιήσει όποιος έρθει,ακομα και τον γκερείρο που όποιος θυμάται το ματς που έπαιξε με τον γαυρο πέρυσι καταλαβαίνει..και μετα εξαφανίστηκε ¨αυτόματα¨ βεβαιως βεβαίως...όπως και αλλοι που είχαν δώσει πολλα στην όμαδα και κατέληξαν να παίζουν αμυντικοί για μια ολόκληρη σαιζόν,αντε να δούμε τι θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάλει ό Κόλα αρχικά και τα καλύτερα έρχονται!
ΦΙΛΕ Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΑΙΣΧΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ !!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΛΕΟΣ !!! ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!!
Για να αλλαξει πραγματικα σελιδα η ΑΕΚ μαζι με το Μπαγεβιτς επρεπε να φυγει ο Αδαμιδης και κανα δυο απο σας , κατα προτιμιση μερικα υπερτιμημενα κοπροσκυλα......Αλλα βρισκετε ολοι και τα κανετε.... Και για να προλαβω μερικους φιλους που θα αναρωτηθουν γιατι ο Αδαμιδης; μονο και μονο που αφησε την ομαδα στον Κολα φθανει......οσοι εχουν διευθυνει εστω και περιπτερο γνωριζουν οτι οταν βλεπεις οτι η ομαδα δεν δουλευει ψαχνεις την λυση πριν οχι μετα.....
ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΊΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΚΛΊΜΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΑΕΚ
Με το καλό να παίξει η ομάδα να δούμε βέβαια με ποιούς,οταν έχει επιλογές όπως Νασούτι,Εντερ,Αργυρίου για άμυνα δεξί μπάκ και κέντρο φτάνει να τους χρησιμοποιήσει όποιος έρθει,ακομα και τον γκερείρο που όποιος θυμάται το ματς που έπαιξε με τον γαυρο πέρυσι καταλαβαίνει..και μετα εξαφανίστηκε ¨αυτόματα¨ βεβαιως βεβαίως...όπως και αλλοι που είχαν δώσει πολλα στην όμαδα και κατέληξαν να παίζουν αμυντικοί για μια ολόκληρη σαιζόν,αντε να δούμε τι θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάλει ό Κόλα αρχικά και τα καλύτερα έρχονται!
To ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θέλουμε Νασούτι.........................το ΘΕΛΟΥΜΕ και θα το ΠΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!! --ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-- είναι της μοίρας γραφτό
ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ
ΦΕΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ !!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!! ΑΦΟΥ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ( ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΣ???
Martin oneill αυτός ειναι και ελεύθερος και σε οποία ομάδα πήγε κάθισε τουλάχιστον 4 χρόνια... αν σας λέει κάτι αυτό
Αδέρφια κιτρινίστε τη σελίδα μας: http://www.facebook.com/1000000ypografes.gia.GIPEDOtisAEKstineaFILADELFEIA
Nasouti τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Μεχρι τωρα μας βγαζετε το χτικιο καθε εβδομαδα. Η πρωτη και προηγουμενη εμφανιση σου ηταν υπο των ικανοτητων σου. Τα ποδια στη φωτια, κ@λ@παιδα, η εξω κι εσεις απο εδω, εξεδρα μεχρι να συμμορφωθητε. . Μιλα με την αποδοση σου στο γηπεδο, μετα θα σε παραδεχτω. The moto of the US state of Missouri is: "Show me" Που σημαινει - δειξε μου πρωτα τις ικανοτητες σου, μετα θα σε πιστεψω
Κοιτα να παίξεις μπάλλα και άσε τις δηλώσεις κύριε Νασούτι.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ! ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΡΕΕΕ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ. KANTE MIA NEA AΡΧΗ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ΑΦΙΕΡΩΣΗ: The Buzzcocks - Ever Fallen In Love (with someone You shouldn't've fallen in love with) You spurn my natural emotions You make me feel like dirt And I'm hurt And if I start a commotion I run the risk of losing you And that's worse Ever fallen in love with someone You shouldn't've fallen in love with? I can't see much of a future Unless we find out what's to blame What a shame And we won't be together much longer Unless we realize that we are the same Ever fallen in love with someone You shouldn't've fallen in love with????
ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΥΡ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΘΕΙ (κΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ) ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΕΜΕΝΟΣ ΣΟΥΖΑΣ!!! ΦΕΡΤΕ ΤΙΜΟΥΡ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ '' ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!! ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!
EGW PROSOPIKA PISTEVW POLI STON NASOUTI......EINAI PEXTARAS KAI THA TO APODIKSEI AVRIO EAN PAIKSEI OPWS KAI O ARGIRIOU KAI O GEREIRO....ADIKO GIA MENA POU DEN PAIZOUN AUTOI OI PAIXTES VASIKOI....