Το δικό του αιχμηρό μήνυμα κατά εκείνων που κινδυνολογούν για τα ban έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, που αναφέρει:
«Banόπληκτοι εκ Βορρά, οι μηνύσεις αυξάνουν και πληθαίνουν. Σας έρχονται. Λυπάμαι για το σινάφι (κάποιοι προδήλως άσχετοι ή κατευθυνόμενοι) αλλά και για τις ιστορικές σχέσεις ετών, που συμβάλλετε ώστε να γίνουνε κομμάτια στο μίξερ αρρωστημένης και απρόκλητης αντιπαράθεσης. Η αλήθεια είναι μία και αδιαπραγμάτευτη. Δεν συμψηφίζεται με... Κους-κους και ψέμματα για να ικανοποιηθούν αφεντικά, πρώην ή νυν.
ΥΓ: Οσοι συνάδελφοι... αγωνιούν για το πώς θα βαφτίσουμε το Γήπεδό μας, τους ενημερώνω ότι θα τους εντυπωσιάσουμε όταν έρθει η ώρα. Δεν θα απαντήσουμε στο μάλλον αποτυχημένο χιούμορ τους. Αν αγωνιούν πραγματικά αρκεί να κάνουν το ρεπορτάζ, που δεν έκαναν από το 2004 έως σήμερα...».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!